TARGURI SI EXPOZITII

Targul de Turism al Romaniei

Vacanta ta de iarna, te asteapta la Targul de Turism al Romaniei

Intre 14 si 17 noiembrie la ROMEXPO

 

In aceasta toamna sunteti asteptati la cea de a 30-a editie a Targului de Turism al Romaniei, ce va avea loc intre 14 si 17 noiembrie in pavilioanele C1, C 2, C 3, C 4 si C 5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO. 

Fie ca inca sunteti nehotarati cu privire la destinatia vacantei de iarna si vreti sa vedeti cele mai bune oferte sau doriti sa va planificati inca de pe acum concediile din primavara anului viitor, Targul de Turism al Romaniei este locul unde trebuie sa veniti.

ttr

Peste 200 de companii din tara si din strainatate, din tari precum: Austria, Bulgaria, Germania, India, Iordania, Israel, Italia, Turcia si Ungaria, zeci de destinatii si sute de oferte de petrecere a timpului liber, intinse pe aproximativ 8.000 de metri patrati, sunt doar cateva dintre atributele ce pot caracteriza editia de toamna a celui mai mare targ de turism din Romania.

Printre noutatile acestei editii se numara si prezenta in premiera, cu pavilion oficial, a Iordaniei, una dintre cele mai ospitaliere tari ale lumii, situata in Orientul Apropiat.

Destinatia vacantei tale este Targul de Turism al Romaniei, la ROMEXPO!

Program de vizitare:

  • 14 – 16 Noiembrie 2013 intre orele 10.00 – 18.00
  • 17 Noiembrie 2013 intre orele 10.00 – 16.00

Pret bilet de acces – 15 Lei

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *