EVENIMENTE

PREMIILE PIETEI DE CAPITAL, OFERITE IN CADRUL GALEI “INAUGURAREA ANULUI BURSIER 2016”

 Premiile Pietei de Capital, un eveniment la care am participat cu drag.

 

    Peste 400 de reprezentanti din piata de capital, industria financiara si antreprenori au participat la cel mai important eveniment al anului din piata de capital din Romania – Inaugurarea Anului Bursier 2016, organizat joi, 28 ianuarie 2016, de Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Ajunsa la a treia editie, gala a fost o ocazie deosebita pentru comunitatea de afaceri din Romania de a se reuni si a premia persoanele care au contribuit la dezvoltarea pietei de capital in anul precedent si cele mai bune initiative din domeniu.

pati

Au fost acordate opt categorii de premii:

Participantul cu cea mai mare valoare tranzactionata pe piata de obligatiuni a BVB in 2015 – BT Securities – Participantul BVB care a inregistrat in anul 2015 cea mai mare valoare de tranzactionare pe piata de obligatiuni in anul 2015 (2.8 mld lei).

Participantul local cu cea mai mare valoare tranzactionata pe piata de actiuni a BVB in 2015 – Swiss Capital – Participantul BVB, cu sediul in Romania, care a inregistrat in anul 2015, dintre participantii BVB romani, cea mai mare valoare de tranzactionare pe piata de actiuni, respectiv 3.5 mld lei. Participantul cu cea mai mare valoare tranzactionata pe piata de actiuni a BVB in 2015 – Wood&Company, Praga – Participantul BVB care a inregistrat in anul 2015 cea mai mare valoare de tranzactionare pe piata de actiuni, respectiv 4.5 mld lei.Fotograf: Traian Constantin www.facebook.com/TraianConstantin

Cea mai buna evolutie a pretului unei actiuni pe BVB in 2015 – IAR Brasov – 278.3% – calculat ca variatie a pretului inregistrat in ultima sedinta de tranzactionare din anul 2015, comparativ cu ultima sedinta de tranzactionare din anul 2014.

Cel mai bun analist pe piata de actiuni in 2015 – Patrick Barbulescu, IFB Finwest – votul publicului

Cel mai bun broker de retail in 2015 – BT Securities – votul publicului

Cea mai buna initiativa educationala pe Piata de Capital in 2015 – Fluent in Finance – votul publicului

Institutia anului pe Piata de Capital – Banca Transilvania – Premiul a fost oferit companiei care va facilita accesul Romaniei la categoria pietelor emergente, cu cea mai mare valoare a free float-ului si a inregistrat un interes ridicat al investitorilor. Actiunile bancii au inregistrat o crestere de peste 40% in 2015. Banca Transilvania a fost implicat activ in dezvoltarea comunitatii de investitii de retail din Romania si in implementarea noilor principii de Guvernanta Corporativa.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *