Superblog editia 21

Comunitatea SuperBlog ține creativitatea aprinsă în cea de-a 21-a ediție a competiției

Au început înscrierile!

20 de ediții, circa 3000 de participanți, peste 38.000 de articole, peste 500 de probe, mai bine de 130 de sponsori și mii de premii semnificative, în bani, produse și servicii. Astfel s-ar putea rezuma în cifre evoluția SuperBlog – cea mai longevivă și antrenantă competiție de blogging din România. Sub genericul “Ținem creativitatea aprinsă”, o nouă ediție își așteaptă acum concurenții la start. 

superblog_2020

Cum bloggerii își doresc afirmare, iar brandurile promovare, în 2008 se lansa SuperBlog, o competiție online de blogging creativ care creează sinergii între companii și influenceri. Pe măsură ce își testează versatilitatea pe diverse probe de blogging, concurenții cu imaginație și pasiune pentru cuvinte își demonstrează abilitățile de comunicatori online și se antrenează pentru cariera de bloggeri profesioniști respectând cerințe exacte și termene-limită, articolele fiindu-le apoi evaluate și notate. La rândul lor, companiile își fac cunoscută oferta într-un context pozitiv, susțin dezvoltarea blogosferei și identifică potențiali colaboratori. Competiția este asezonată cu premii atractive, adrenalină din belșug, interacțiune online și offline. Inițiativa a avut succes deopotrivă în rândul bloggerilor și al companiilor, dezvoltându-se constant. La 1 octombrie începe cea de-a 21-a ediție SuperBlog, iar comunitatea se reunește și atrage noi concurenți creativi.

Între 1 octombrie și 2 decembrie 2020, superbloggerii vor scrie articole pe teme dintre cele mai variate, de la îmbrăcăminte și accesorii, cosmetice și bijuterii,  mașini de cusut, suplimente, produse naturiste și alimente sănătoase, mobilier, materiale de construcții și apartamente de lux, până la celule stem, echipamente medicale, aparate purificatoare de aer, decorațiuni de sărbători, software pentru retail sau servicii HoReCa. Pe lângă premiile câștigate pe parcurs, în cadrul probelor de blogging, la finalul competiției, în funcție de locul obținut în clasament, concurenții primesc și premii suplimentare, în bani și/sau în produse.

Pentru a fi acceptați în competiție, concurenții trebuie să aibă minimum 18 ani împliniți și un blog în limba română, cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. Înscrierile continuă pe toată durata competiției, respectiv până la 2 decembrie 2020.

Competiția SuperBlog 2020 este sponsorizată de ANSWEAR, Băcănia Tei, Cord Blood Center, CusutSiBrodat.ro, e-Sarbatoare.ro, Fares, Farmacia La Preț Mic, Farmec, FAVI, Grădina Urbană, Magister, Medicale-Shop.ro, Melinis, Royal Rezidence Brașov, Salin, StoneMania Bijou, Vindem-Ieftin.ro.

,,<Oricine are un potenţial creativ şi, din momentul în care îţi exprimi acest potenţial creativ, ai şansa să schimbi lumea.> (Paulo Coelho)

Parteneri media: Catchy, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresa.ro, Connect, CREADIV, Fashion8, Gentlemen Market, H2RO – Genuine Communication Agency, IXPR, Loopaa, MTH Digital, PRwave, Red Marketing, Social Media In Culise, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Zile și Nopți.

Bloguri partenere: almonacalatoreste.ro, arenait.ro, calatoriaperfecta.ro, casutaunuimelc.ro, catalinapopa.com, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, maiperomaneste.wordpress.com, manuelcheta.podbean.com, monasimon.ro, moneywatch.ro, opisicaneagra.ro, presainblugi.com, storyspelling.ro, robintel.ro, tssecrets.com.

Organizator: SwissPlan.biz.

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără deja 20 de ediţii încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, circa 3000 de participanți și s-au scris peste 38.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.