Castigatorul invitatiei la concertul lui Enrique Iglesias

Am aflat cine este castigatorul!

In primul rand LA MULTI ANI tuturor doamnelor si domnisoarelor si sa aveti o primavara superba!

   Dupa 2002 si 2009, pe 12 mai 2016 de la ora 20,00 Enrique Iglesias va concerta  în cadrul Pavilionului Central de la Romexpo intr-un concert ce face parte din turneul “SEX and LOVE”. Pe parcursul a aproape trei saptamani ArtBg Romania impreuna cu calatoriaperfecta.ro au desfasurat un concurs ce a pus la bataie o invitatie dubla la concertul lui Enrique Iglesias. Concursul a fost gandit pentru 8 martie, ca un cadou pentru una dintre fanele latin lover-ului.

iglesias

Au fost trei conditii de indeplinit si din pacate chiar daca v-ati inscris multi, doar mai putin de 40% dintre voi s-au calificat pentru extragerea finala. Pacat! Ia priviti ce ati ratat din neatentie…

[youtube]https://youtu.be/NUsoVlDFqZg[/youtube]

Sa revenim insa la cei care au reusit sa indeplineasca ceea ce necesita inscrierea in concurs. O multime de like-uri si de distribuiri au adus in concurs multi concurenti si a fost frumos sa vedem cat de multi fani are Enrique in Romania.

Cine merge la concert?

Tragerea la sorti a avut loc in cadrul site-ului independent tragerilasorti.ro. Au fost introduse numele tuturor celor care au indeplinit criteriile de participare si in urma alegerii aleatorie a fost desemnat ca si castigatoare…

imageResize

 ANDRONE LILI

Felicitari castigatoarei si va multumim tuturor pentru participare.  Pentru ca niciodata nu am ascuns nimic de voi, toata extragerea o gasiti aici.

Asa cum v-am obisnuit deja stati pe faza! Urmeaza un nou concurs cel putin la fel de interesant!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?