Storylines iti ofera din 2024 resedinta permanenta pe vas de croaziera

Orașul plutitor devine realitate.

Un nou concept al reședințelor la bordul navelor de croazieră a început să prindă contur.  Storylines, o nouă ”comunitate rezidențială pe mare” ofera astfel de experiențe la prețuri ”accesibile”

Croazierele extinse în întreaga lume au devenit foarte populare în ultimul timp. În ciuda  pandemiei, au fost anunțate tot mai multe de astfel de călătorii.Recent a intrat pe piață un nou concept, acela al reședințelor permanente pe vase de croazieră. Cu toate acestea, astfel de experiențe tind să vină cu un preț incredibil de mare, ceea ce înseamnă nu foarte multe persoane, iubitoare de  croaziere, își pot permite să  urce la bord.O nouă ”comunitate rezidențială pe mare”, numită Storylines, speră să schimbe acest lucru, oferind o oportunitate ”mai accesibilă” de a trăi pe o navă de croazieră pentru o perioadă lungă de timp sau chiar permanent.

Lansată în 2024, Storylines oferă reședințe complet mobilate, cu unul până la patru dormitoare, împreună cu studiouri și penthouse-uri cu două etaje, la bordul navei sale, cu prețuri începând de la 400.000 de dolari și care pot ajunge pana la opt milioane de dolari. Cred ca multi o sa isi doreasca asa ceva pe viitor, asta daca isi si permit. Locuințele sunt disponibile ca achiziții directe, dar se oferă și un număr limitat de contracte de închiriere, pe 12 și 24 de ani.  Cei care își cumpără o casă la bordul viitoarei nave MV Narrative Storylines, aflată în prezent în construcție, în Croația, vor primi o viață pe mare all-inclusive, cu o serie de facilități impresionante.

Nava este prevăzută să includă 20 restaurante și baruri, o micro berărie și trei piscine, precum și o bibliotecă de 10.000 de cărți, un cinematograf, un centru de wellness de ultimă generație și o pistă de bowling.  Ambarcațiunea va începe o călătorie inaugurală de 1.000 de zile pe șase continente la sfârșitul anului 2024, petrecând în medie trei până la cinci zile în fiecare port. Wowww, ce mi-ar placea sa merg si eu.

Pe lângă prețul de achiziție, rezidenților li se va percepe o ”taxă de trai”, care variază între 65.000 și 200.000 de dolari pe reședință, anual, și acoperă cheltuieli precum hrana și întreținerea.

Deși acest lucru cu siguranță nu va fi accesibil tuturor, taxele sunt considerabil mai mici decât ale altor complexe plutitoare, unde casele pot costa în jur de 14 milioane de dolari, iar taxele anuale de întreținere de până la 1,4 milioane.  Suna asa de bine, eu una mi-ar placea sa traiesc asa o experienta, as incerca sa stau cat pot de mult timp la bord. Am fost pana acum doar o singura data in croaziera pe Msc Fantasia si mi-a placut enorm. Un lucru important faptul ca nu am rau de mare, chiar deloc, asa ca as putea sta foarte bine acolo. Am stat doar 10 zile atunci si mi-as dori sa repet experienta. Daca nu ati fost pana acum niciodata intr-o croaziera si vreti sa stiti mai multe detalii , puteti citi aici articolul nostru cu experienta noastra pe MSC Fantasia , una dintre cele mai mari nave de croaziera din Europa . Putem macar sa visam la o resedinta la bordul navei MV Narrative Storylines.

Nu ne costa nimic sa visam, nu-i asa?

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?