EVENIMENTE

Fuerza Bruta in Romania

Cel mai nebun show ever – Fuerza Bruta

Am fost la cel mai nebun si mai interesant show din viata mea – am fost la Fuerza Bruta! Direct de pe Broadway suna necunoscut pentru mine. In jurul si deasupra mea suna ciudat. Ceea ce am trait insa a depasit orice asteptare a mea!

fuerza-bruta

Am fost norocoasa sa traiesc asa ceva!

O asteptare pe scarile din interiorul Romexpo a precedat spectacolul si cortina uriasa din fata nu mi-a spus nimic. Sunt obisnuita si sunteti obisnuiti sa mergem la un spectacol si din picioare sau de pe un scaun sa asistam la “un ceva” ce se petrece in fata noastra. Chit ca este pe lumina chit ca este pe intuneric. Inainte de a trece dupa cortina nu aveam habar ce o sa se intample asa ca locul intunecat, farta scaune si instructajul facut de catre cei din interior m-au nedumerit. “Faceti ce vi se spune, mergeti unde vi se spune, nu folositi lumina, aveti grija la ce se intampla in jurul vostru“. Ce sa astepti dupa asemenea vorbe?

Esti parte din show-ul Fuerza Bruta

[youtube]https://youtu.be/e0ZmnhuDvVg[/youtube]

Esti parte dintr-un spectacol in care niciodata nu stii ce apare, de unde apare, unde dispare si ce o sa urmeze!

Fuerza Bruta nu este un spectacol ci este party, muzica psihedelica, spectacol hipnotizant de lumini, acrobatii imposibile, piscina-acvariu, personaje imaginare, lumini, sunete, distractie, uimire, surpriza, teama, atingere, contact, provocare si energie. 

[youtube]https://youtu.be/GxFj4G8z-4c[/youtube]

Doar 500 de spactatori participa la fiecare show si explicatia o sa ti se para fireasca dupa ce traiesti show-ul. Nici nu ar fi posibil mai multi. Intimitatea atingerilor cu artistii si cu ceilalti spectatori nu ar fi aceeasi cu 5000. Ce experienta.

sursa - http://edmnyc.com/

Tot ce se intampla se leaga de simturile tale. De la lumina la sunete, de la atingere la miros sau de la intuneric la miscare. Stai in picioare, te misti in ritmul impus de ei si participi la un eveniment cum nu ai mai trait. Au fost patru zile de spectacole. Cu invitati speciali. Randi, Delia sau Dani Otil alaturi au oferit ceva “altfel”. Este “altfel-ul” pe care il cautam mereu si peste tot. Ei au gasit modalitatea de a prezenta ceva diferit fata de tot ce exista in acest moment in show bizz. Nu se compara cu nimic. Iti garantez.

Nu stiu daca ai fost. Daca da, spune-ne cat ti-a placut. Daca nu ai fost, data viitoare cand auzi de Fuerza Bruta sa nu te gandesti o secunda. Indiferent cat costa biletul cumpara unul. Merita fiecare banut!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *