BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE IN CLUJ SI BUCURESTI

CONCERTE BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE

După succesul copleșitor obținut în cele mai prestigioase Teatre și Arene italiene, spectacolul “BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE” ajunge în România pentru a susține două concerte:

Cluj Napoca 2 Februarie 2022

  • – la BT Arena, începând cu ora 20:00
  • – biletele sunt disponible pe: Myticket.ro – entertix.ro

Bucuresti 4 februarie 2022

  • – la Sala Palatului, începând cu ora 20:00
 Biletele sunt disponibile la: eventim.ro – iabilet.ro – myticket.ro - entertix.ro – salapalatului.ro și casa de bilete “Sala Palatului”

Bazată în întregime pe muzica Queen, Bohemian Symphony este un tribut adus muzicii Symphonic Rock. Patru cântăreți, o trupă rock și o orchestră simfonică între muzică și efecte vizuale spectaculoase într-o atmosferă vibrantă. O experiență muzicală și vizuală care surprinde simțurile publicului într-un mod inovator. Cu scopul de a aduce un omagiu talentului extraordinar al lui Freddie Mercury și al însoțitorilor săi, publicul este însoțit să retrăiască moștenirea imensă a repertoriului Queen, cu aranjamente orchestrale care respectă esența sa, îi sporesc puterea. Patru cântăreți, o trupă rock, o orchestră simfonică care va reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock. O companie incredibilă de artiști va aduce un omagiu capodoperelor de către grupul condus de inimitabil Freddie Mercury, a cântat într-o operă rock pentru voci și orchestră.

Scris de Giacomo Vitullo, regizat de Maestrul Luca Bagagli, Bohemian Symphony este o călătorie doar pentru “nemuritori” și “băieți săraci care nu au nevoie să fie înțelese”.
O secțiune orchestrală, Bohemian Symphony Orchestral Queen tribute, constând din coarne, alamă, corzi și percuții care însoțesc vocile puternice ale Alessandrei Ferrari, Roberta Orrù, Andrea Casali și Damiano Borgi susținut de energia trupei rock Enrico Scopa, Andrea Palmeri, Giacomo Vitullo, Lorenzo Milone.
Două ore de spectacol pur în care muzica simfonică, proiecțiile și spectacolele live camera vor încadra melodiile de neuitat, ar fi Show Must Go On, Barcelona, Sub presiune, Cineva de dragoste și Bohemian Rhapsody, care se va entuziasma publicul într-un vârtej de adrenalină emoțională pură pentru a consacra strălucirea și nemuritorul Queen.

“BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE”

  • Cluj Napoca 2 Februarie 2022 – la BT Arena, începând cu ora 20:00
  • Bucuresti 4 februarie 2022 = la Sala Palatului, începând cu ora 20:00

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.