EVENIMENTE

Vinvest – o noua editie

Vinvest 2016

Și eu susțin #3zile #Timișoara #Capitala Vinului

22 martie 2016, București

   Ediția a 13-a a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST Timișoara a invitat în acest an producătorii de vin din țară și străinătate, firme de servicii conexe și parteneri, care să afirme împreună: Și eu susțin #3zile#Timișoara, Capitala Vinului

Partener oficial al salonului este Domeniile Anastasia.

Această ediție se remarcă, în primul rând, ÎNTOARCEREA GRANZILOR, adică prezența MARILOR PUTERI ALE VINULUI ROMÂNESC.

Și, în total, prezența în salon a 25 de producători de vin ( în prezent): românesc, italienesc, sârbesc, a celor din Republica Moldova și din alte colțuri ale lumii.

În ce privește știința facerii vinului,  este vizibilă prezența a 8 firme de servicii conexe ( în prezent): care își îndreaptă atenția către vița de vie, dar și spre sistemele de susținere, produse pentru vinificație, drojdii, enzime, utilaje de vinificație deopotrivă pentru micii și marii producători, sticlă, dopuri, capsule, baricuri, pahare, vesela pentru Horeca, stand cu revistele partenerilor.

a4_5_large

​Este de notat, deci, revenirea la salon a firmelor Oprișor, Cotnari, Casa de Vinuri Huși, Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Viticultura și Vinificație Bujoru, ​

Dar atenția noastră se îndreaptă, în egală măsură, și către firmele noi venite în salon: Crama Hermeziu, Tata și Fiul, Crama Rătești, Asociația Vitipomicolă Brunel Buziaș, și utilaje Loredo.

În program, ca atracții principale, sunt menționate două tematici majore de dezbatere, vin varietal și proiectele europene.

Vor completa paleta preocupărilor: lansări de reviste, cataloage, cartea domnului inginer oenolog Ion Pușcă etc.

La aceasta ediție, VINVEST și-a propus atragerea vizitatorilor prin recompense solide și lichide:

* tombola cumpărătorului de bilet *

  • Weekend, pentru 2 persoane, la Hotelul Valea cu Pesti, Transfagarașan, 4 stele, demipensiune, acces la Spa.
  • Weekend, pentru 2 persoane, la Hotelul Roman Plaza, localitatea Roman, 4 stele, demipensiune, acces la Spa și cina la Hanul Ancuței.
  • Weekend, pentru 2 persone, la Pensiunea Prestige, localitatea Moeciu, 4 stele, mic dejun.

În afară de acestea, vom oferii premii la:

  • *tombola vizitatorului cu invitație – 6 sticle de vin
  • *tombola jurnalistului – 12 sticle de vin
  • *tombola orei/ câte o sticlă la fiecare oră
  • *tombola restaurantului cu cei mai mulți vizitatori, 99 l vin

De notat că programul de vizitare va fi vineri si sâmbătă de la 11.00 la 20.00, duminică, de la 10.00 la 17.00.

Un concurs de caricaturi, o expoziție de pictură si obiecte de artă populară vor aduce NOUTATE și PROSPEȚIME.

Va fi, de asemenea, preconizat un studio disponibil pentru interviuri.

Momentul de deschidere va fi unul cu adevărat festiv, prin participarea delegațiilor, ordinelor de vin din Ungaria, Serbia, a oficialităților etc.

Un accent deosebit va fi pus și pe momentul de decernare a medaliilor pentru vinurile câștigătoare la a 11-a ediție a Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *