EVENIMENTE

Breaking news! Rihanna vine in Romania!!

BREAKING NEWS! Ora 16.00 primele bilete!!

Pentru prima data Rihanna vine pentru un concert in Romania!

Pe 14 august 2016 in Piata Constitutiei din Bucuresti, in cadrul turneului mondial The Anti World Tour 2016 celebra artista Rihanna o sa sustina un concert in fata spectatorilor din Romania.

   8 Premii Grammy. 45 milioane albume vandute! Cea mai “prietenoasă“ artistă pe Facebook – cu peste 81 de milioane de prieteni. Idol al modei, lansând de-a lungul anilor șase parfumuri, două colecții de îmbrăcăminte Armani și patru colecții de îmbrăcăminte River Island, iar în acest moment este imaginea MAC & Viva Glam și liderul de campanie Secret Garden pentru Dior.

RihannaIn cadrul unui concert organizat de Marcel Avram si East European Production, sub egida D&D Entertainment, Rihanna lanseaza si aici ultimul sau album “Anti“. Anti

Timp de 90 de minute, scena din Piata Constitutiei din Bucuresti o sa fie gazda celebrelor melodii ale artistei.  Din repertoriu nu vor lipsi nici mega hiturile Umbrella, Rude Boy, Four Five Seconds și We Found Love.

Pret bilete:

  • Categoria 1 – 572 lei
  • Golden – 464 lei
  • GA – 194 lei
  • Early promo 2 – 172 lei
  • Early promo 1 – 151 lei
  • Tribuna – 648 lei

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul eventim.ro

HURRY UP!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *