EVENIMENTE

SKEMA1400! Ne vedem la concert?

Pe 15 octombrie ne vedem la Sinaia, la party-ul SKEMA1400!

Avem o “Skema” pentru voi! De curand v-am povestiti despre telecabina din Sinaia si drumurile noastre pe munte. Astazi vrem sa va trimitem si pe voi cu telecabina dar nu doar pentru munte. Pe 15 octombrie la Cota 1400 se va desfasura un eveniment foarte misto.

afis_mini_skema1400_sinaia_15_oct

24 de ore de party cu un line-up de excepție!

Atunci când natura va incepe sa coloreze frunzele copacilor în cele mai frumoase nuanțe, Valentino Kanzyani, Piticu, Gescu, Herodot, Arapu și Charlie va vor oferi un weekend muzică și vizualuri care se ascultă și se văd prin Ibiza, Moscova, Ljubljana sau la diverse festivaluri din România! Două zile fără limită de decibeli, sus pe munte, unde aerul este curat și zgomotul urban dispare.

Skema1400_sinaia_15_oct

Biletele se pot cumpăra în avans la prețul de 40 de lei de pe LiveTickets  sau la intrare în ziua evenimentului!

Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ce ziceti? Ne vedem la concert?

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *