Fuerza Bruta – cel mai nebun show de pe Broadway

Fuerza Bruta – cel mai nebun show de pe Broadway – vine în România în luna decembrie.

   Se anunţă un spectacol de neuitat, cu acrobaţii incredibile, muzică psihedelică, jocuri de lumini, dar şi cu invitaţi speciali! Randi şi Delia sunt primii a căror participare a fost anunţată, dar pe fanii Fuerza Bruta îi aşteaptă mai multe surprize şi mai multe celebrităţi. Romexpo este pregătit să vibreze sub ritmurile alerte şi energice ale DJ-ilor!

[youtube]https://youtu.be/ks-DFvklR0c[/youtube]

Fuerza Bruta vine în România în luna decembrie pentru patru spectacole incredibile.

Doar 500 de spectatori vor putea asista la fiecare show și vor avea parte de o trăire unică, vor intra în atmosfera vibrantă și vor avea o experiență care trebuie simțită o dată în viață. Fuerza Bruta este senzația de pe Broadway care a cucerit întreg mapamondul și care acum este aproape de publicul român!

Fuerza Bruta reprezintă un eveniment care copleșește toate simțurile celor prezenți în sală, în care realitatea este cu mult depășită, permițând tuturor simțurilor să se îmbine armonios și să stimuleze creativitatea spectatorilor. Show-ul uman, împreună cu muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale înconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările.

fuerza-bruta

Randi va deschide seria de spectacole Fuerza Bruta pe 9 Decembrie, la ora 21:00. Ce rol va avea în cadrul show-ului? Nu ştim înca, nu ştie nici el. Fanii lui sunt singurii care ştiu şi care vor decide pentru el! Pagina de votare este http://www.fuerzabrutaromania.com/special/ , iar cele trei variante de vot sunt: Randi

  • va zbura,
  • va trece printr-un perete,
  • va înota într-o piscină suspendată.

Primul spectacol  este deja sold out, iar biletele pentru următoarele trei sunt aproape epuizate. Locurile sunt limitate, aşa că cei care vor să trăiască experienţa unică Fuerza Bruta trebuie să se grăbească.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.ticketnet.ro.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?