EVENIMENTE

LORD OF THE DANCE revine la Bucuresti la Sala Palatului

LORD OF THE DANCE revine la București, pe scena Salii Palatului, pe 20 mai 2023 cu spectacolul aniversar “25 years of standing ovations”.

 

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită  aparitiei sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

Acesta detine titlul de cel mai rapid dansator de step si titlul de cel mai bine platit dansator din lume. El a stabilit si recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume! A creat si produs show-uri precum “Lord Of The Dance”, “Riverdance”, “Feet Of Flames” si “Celtic Tiger”.

În cei 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Chiar si celebritatile au fost impresionate de acesti maestri ai dansului, irlandezii performand in fata unor presedinti precum Bush si Putin. Insusi Printul Albert de Monaco i-a invitat pe Michael Flately si trupa sa sa ia parte la Balul Crucii Rosii din Monte Carlo.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră  și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țăriau admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, iar devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol aniversar imbină tradiția dar și tendințele contemporane în același timp, păstrând farmecul radiant al dansului irlandez. Coregrafii și costume noi și cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show, un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy.

„Sunt foarte încântat să aduc spectacolul Lord of The Dance înapoi. Simt că acesta va fi unul dintre cele mai de neuitat turnee din istoria noastră de 25 de ani. Am încredere că producția va atinge sufletele oamenilor și va pune zâmbetul pe buze”, a spus Michael Flatley.

Biletele pentru spectacolul din 20 mai 2023 de la Sala Palatului incep de la 99 lei și până la 469 lei cele din Categoria VIP, în funcție de categoria de loc. La prețurile biletelor se adaugă comisionul pentru emiterea biletelor. Grabiti-va sa prindeti ultimile bilete. O parte din categorii s-au epuizat deja.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.