LUMEA MARE

Portal Village din Sibiel

Portal Village din Sibiel. Îmbrățișând natura.

Poate cel mai potrivit loc pentru o asemenea locație este Sibielul. Alaturi de ”Capela Sixtina din Sibiel”, la poalele munților Cibinului, cu râul Sibiel fremătând prin localitate. Sibielul are o istorie bogata in turismul romanesc si este inca de la inceputul anilor 1970, alaturi de alte 13 localitati, desemnat ca  sat de interes turistic denumit “sat turistic“. A fost o incursiune in viitor, intr-un timp pe care multi l-am uitat, o ”premoniție” a vremurilor ce vor veni, cand oamenii vor vizita zona ca să descopere frumusețea cu care natura și zeii au binecuvantat-o.

Mărginimea Sibiului, din care Sibielul face parte, este o zona atît de bogata in povesti si frumuseți naturale. Sunt secole de când localitățile de aici au fost atestate documentar si fiecare generatie de gospodari și-a adus aportul la bogăția și frumusețea locurilor. Poveștile despre vechii locuitori, despre giganți sau despre comoara lui Decebal, tradițiile păstrate cu sfințenie și meșteșugurile transmise in fiecare familie, fac din Sibiel un loc special si deosebit.  Chiar si casele locuitorilor sunt in armonie cu natura si formeaza un tot unitar ce aduce un farmec special.

SIBIEL

Acesta este locul ales pentru un nou mod de a promova turismul. Unul în armonie cu natura și lipsit de stresul cotidian.

Secolul in care trăim este caracterizat de grabă, de deadline-uri, de tehnologie si de nevoia permanenta de a fi in conexiune cu colegii, prietenii si familia. Viteza internetului, fast food-ul, rapiditatea transportului, multi tasking-ul. Zilnic, trăim și muncim intr-un Univers dominat de nevoia de ”productivitate”.

Portal Village este exact opusul acestora. Este nevoia de regasire a propriului eu, nevoie pe care toți o resimțim dar nu avem timpul necesar, curajul sau ocazia sa o satisfacem. Oricât de mult am trăi într-un birou dintr-un bloc de sticla, oricât de tehnologizată este viața noastră, miile de generații de dinaintea  noastră, cele care au trăit in armonie cu natura, ne-au transmis genetic nevoia de liniște, de pace, de curat si bun.

Noul trend in turism, ales din ce în ce mai mult de către calatorii de astazi, cel responsabil si in armonie cu natura, iși găsește aici locul. În inima naturii, fără a agresa împrejurimile cu construcții gigantice, urmărind confortul dar respectând darurile primite de la natura. Glampingul! Campingul parinților noștri, intr-un mod actual, o combinaţie între camping şi “glamour”, adică lux, combină confortul și luxul unei camere de hotel cu petrecerea timpului în natură, făcând astfel acest gen de recreere să fie unul deosebit.

Portal-Village

Portal Village Sibiel, destinat adultilor only, dispune de opt bungalouri premium, amplasate pe liziera pădurii, ceea ce le conferă nu doar un camuflaj vegetal perfect, ci și umbră răcoritoare, parfumată. Fiecare bungalou este special si ofera servicii de lux in interior, fiind insă și în conexiune cu exteriorul, atat prin materialele din camera cât și prin geamurile uriașe spre lumea înconjurătoare. Gazdele au gândit până și așezarea in spațiu a acestora, bungalourile fiind în concordanță cu lumina Soarelui. Axa pe care sunt așezate, aduce lumina naturală cât mai mult, maximizand experiența acestei cazari. Design-ul camerelor, contemporan si extrem de eficient este firesc și în armonie cu locul măiastru unde sunt amplasate. Tonuri calde, materialele ecologice,  așternuturile din bumbac periat, pernele cu pene și puf alcătuiesc culcușul ideal pentru odihnă, refacere, pasiune. Iar confortul contemporan continua cu room service si acces automatizat, la WI-FI, telefonie, prize electrice si date, tot contextul de care ai nevoie, la nivel performant.

Imaginează-ți…E dimineață, deschizi ochii dupa un somn bun și ridici capul de pe perna. Ai visat frumos, omul drag încă doarme alături și tu vezi această priveliște pe geamul uriaș din fața ta…

Portal-Village-Sibiel

Portal Village iși definește conceptul și prin zonele de wellbeing. Conceptul ”nou” cu rădăcini vechi prin care este adusa starea de bine, la nivel fizic, psihic si emotional. VORTEX SPA se numește locul unde ”primești bine”, loc completat de patio-urile fiecarui bungalou si de ciubărul cu apă fierbinte. Vortex SPA este însa nivelul superior de relaxare. Ritualurile bazate pe elementele primordiale:  Pământ, Aer, Foc, Apă și Ether. Abordarea holistica, integrata, a tuturor componentelor ce stau la baza starii de bine personale, duce la un stil de viata echilibrat si implinit. Asta îți oferă! Regăsirea echilibrului. Timp petrecut cu tine prin ritualuri reinventate si aduse in contemporaneitate. Masaj, yoga, mindfulness, forest bathing sau saună. Vitalitate sau relaxare. Purificare și echilibrare pentru spirit, minte și trup. Căutăm constant aceste lucruri, de multe ori fără să ne dăm seama că viața noastră le duce lipsa și suntem dezechilibrați in relațiile interpersonale. Aici este locul unde le găsești și te poti reconecta cu omul care ți-ai propus sa fii.

Intr-un loc asimilat naturii, exteriorul este poate cel mai important. Gazdele au gândit zonele din spatiul comun intr-un mod potrivit locației. Experiența principală este ”afară” si o sa regăsiți zone de recreere, de meditație, de lenevit, de citit sau pur și simplu de contemplat peisajul. Zona de pământ și văzduh – Zona de foc – Zona de aer și arome – Zona de apă. Fiecare oferind experiențe in concordanță cu numele.

*Portal Village este o locație pet friendly

Nici o experiență nu poate fi completă fără cea gastronomică!

Un asemenea loc merita un restaurant diferit. Gândit și realizat în spiritul și credința locurilor. Daca pe vremuri, satul iși avea o vatră, un loc comun unde se întălneau oamenii, la fel este și aici. Toate drumurile duc la Vatră. Inima micii comunități. Un spațiu multifuncțional, chiar în centrul incintei, cu o capacitate de 24 locuri, pe două niveluri, parter și mansardă.

Aici se servesc bunătățile din farfurie, aici se adună oaspeții la un pahar de vin sau a unei căni de ceai pentru o vorbă, la o carte din Green Library de sus sau poate seara în jurul unui foc de tabără. Pentru că dincolo de toate, oamenii sunt intrisec ființe sociale, care sunt în căutare permanentă de oameni noi, gazdele au îmbinat intimitatea oferită de bungalouri cu locul de socializare.

foc de tabara

Simplitatea decentă si de bun gust aduce bunăstare psihica si relaxare. Vatra poate fi loc de întîlnire, loc de conexiune cu viața lăsată la birou sau pur și simplu loc de savurat mîncăruri gătite în bucătăria deschisa .

Portal Village din Sibiel este o locație premium, destinată adulților, loc ce o sa te uimească și o sa te farmece. O vacanță aici este poate ceea ce cauți și încă nu ai găsit. Daca dorești sa afli mai multe amanunte despre locație, prețuri și oferte speciale, gazdele pot fi contactate la telefon  +40728939814

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.