EVENIMENTE

CONCERTELE DE CRĂCIUN ȘTEFAN BĂNICĂ – 16 & 17 decembrie – sunt SOLD OUT

 

La cererea publicului, ȘTEFAN BĂNICĂ adaugă si al treilea CONCERT DE CRĂCIUN la SALA PALATULUI, pe 15 decembrie

 

După o pauză de 2 ani, impusă de pandemie și restricții, ȘTEFAN BĂNICĂ revine în luna decembrie la SALA PALATULUI cu celebrele sale CONCERTE DE CRĂCIUN, o tradiție fără egal în showbiz-ul românesc.

Dacă inițial artistul a anunțat două concerte de Crăciun, pe 16 & 17 decembrie, la cererea mare din partea publicului – biletele pentru cele două spectacole anunțate fiind deja SOLD OUT – organizatorii au decis suplimentarea cu încă un concert de Craciun pe 15 decembrie.

Asadar, ȘTEFAN BĂNICĂ va susține CONCERTELE EXTRAORDINARE DE CRĂCIUN pe 15, 16, 17 decembrie, ora 19:30, pentru al nouăsprezecelea an la Sala Palatului, o performanță unică a unui artist român.

Bletele se găsesc online pe vandbilete.ro, entertix.ro, salapalatului.ro, eventim.ro, iabilet.ro, myticket.ro, blt.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului. Informații: 0745.171.770, 0725.964.621

“Sunt bucuros să aflu că doriți să veniți în număr atât de mare la concertele mele de Crăciun de la Sala Palatului. Concertele anunțate pe 16 și 17 decembrie sunt deja SOLD OUT. Mulțumesc! Așa că, împreună cu organizatorii, am decis suplimentarea cu încă un concert de Crăciun, pe 15 decembrie. Vă aștept cu drag pe 15, 16, 17 decembrie, de la ora 19:30, pentru al nouăsprezecelea an la Sala Palatului, să fim din nou împreună, dupa doi ani și să trăim acea energie unică, magică a concertului de Crăciun.” – a declarat Ștefan Bănică.

Familiile și prietenii se reunesc la Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică pentru a intra în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă la cel mai așteptat eveniment al lunii decembrie. Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică a făcut istorie, atingând recorduri imposibil de egalat de un alt artist român, atât ca număr de spectatori (peste 340.000), cât și ca număr de concerte sold-out (76 show-uri de Crăciun), însumând peste 150 ore de muzică live.

 Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România: Concert Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică: 15, 16, 17 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului!

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România, care a stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun de la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală a unui artist român, o adevarată tradiție.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din România.

Cu 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină, cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, Stefan Bănică reprezintă un reper, un adevărat brand în show business-ul românesc.

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.