OBIECTIVE TURISTICE

Safari cu delfini.

Cum sa vezi delfini in Gibraltar?

Am vazut delfini in Gibraltar, alaturi de Dolphin Safari.

dolphin safari

Am petrecut o zi in Gibraltar si pe langa maimutele din Top of the Rock, am vrut neaparat sa vedem delfinii din largul marii. Sa-i vedem in mediul lor natural, asa cum traiesc liberi si nu intr-un bazin.

De 47 de ani in Gibraltar exista un vapor care face excursii in care poti vedea delfinii. Au o rata a succesului de 99.9% de a gasi bancurile de delfini. Am intrebat ce se intampla daca nu-i gasim! Ai 1 an intrarea gratuita la orice excursie a lor. Oamenii sunt extrem de siguri. In oras, in timp ce ne indreptam spre port, am dat de un roman care facea reclama chiar la Dolphin Safari. El ne-a dus de mana aproape, pana la sediul lor.

sediul dolphin safari

E chiar in port, la 3 minute de vapor. Nu am asteptat prea mult. Au cam 4 sau 5 curse pe zi si dureaza intre o ora si o ora si jumatate maxim o asemenea iesire. Ne-au facut instructajul si am pornit in larg. Nu ma asteptam sa gaseasca atat de repede delfinii. Pare ca sunt obisnuiti cu vizitatorii. Nu ai voie sa-i hranesti ( nici maimutele nu pot fi hranite ) asa ca nu te gandi sa iei ceva cu tine. Oricum nu vin atat de aproape asa cum se intampla intr-un parc acvatic. Sunt salbatici, obisnuiti sa isi procure hrana din mare  si e bine ca sunt asa.

delfini

gratios

Vin si te studiaza, se joaca pe valurile facute de vapor, am vazut pui, am vazut si o broasca testoasa uriasa inotand incet la suprafata. Pentru un loc atat de aglomerat cum este Stramtoarea Gibraltar pare greu de crezut ca exista atat de multa diversitate si apa este atat de clara!

[youtube]https://youtu.be/N1tS9WyLSJ8[/youtube]

Dolphin Safari

Iti ofera o experienta superba pe care o recomand oricui. Alaturi de oameni din toata lumea puteti vedea delfini in mediul lor natural. Daca doriti, puteti lua un bilet combinat in care sa vedeti si maimutele de sus din munte si delfinii de jos din apa. Preturile le gasiti in site dar informativ va spun ca pleaca de la 20 de lire pentru un adult si 10 pentru un copil.  Merita!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *