OFERTE SPECIALE

Revelion de vis la Amo Lounge

Magie, muzică și eleganță: Revelion de vis la Amo Lounge

În noaptea de Revelion, AMO Lounge & Restaurant devine scenariul unei experiențe unice, unde magia întâlnește muzica și eleganța se îmbină cu distracția. Cea mai nouă și exclusivistă locație din București, oferă un Revelion memorabil, unde oaspeții sunt invitați să intre în noul an într-un mod cu totul special. Situat in inima Parcului Drumul Taberei, la 50 m de „West Side Christmas Market” (Targul de Craciun din Parcul Drumul Taberei), AMO Lounge & Restaurant a pregatit pentru ultimele zile de an, un festival de iarna cu petreceri inedite, stand up comedy, live music si teatru pentru copii,  evenimente speciale pentru a putea petrece alaturi de cei dragi.

Iar luna decembrie nu se poate încheia decât cu o petrecere explozivă de Revelion, artificii și mega distracție! Și cum cea mai bună formă de artă exprimată live este muzica, la Amo Lounge, veți fi înconjurați de sunetele vibrante ale unei trupe de live music. Atmosfera va fi încălzită de ritmurile muzicale variate, de la clasicele hituri ale anului până la cele mai dansante piese, garantând o noapte plină de energie și bucurie.

revelion-2024

  • Oaspeții vor fi răsfățați cu servicii impecabile și un meniu de inspirat de preparate  recunoscute din New York gandit de Chef Cosmin Gruia, de la vestita pizza pepperoni pana la coaste slow cooked si clasicul cheesecake. Pentru a completa experiența, Amo Lounge propune un open bar premium, punând la dispoziție o selecție rafinată de băuturi. De la șampanie la cocktail-uri artizanale, oaspeții vor putea să își satisfacă cele mai sofisticate gusturi într-un ambient elegant și distins.
  • Un element care va face această petrecere cu adevărat magică este prezența magicianului Darisian. Cu priceperea sa incredibilă și trucurile captivante, Darisian va fi gazda serii, încântând și uimind publicul pe tot parcursul evenimentului. Cu iluzii spectaculoase și interacțiuni amuzante, magicianul va adăuga o notă de mister și fascinație serii de Revelion.
  • Meniul inspirat de  atmosfera unui Revelion la New York-ului și atenția la detalii vor completa atmosfera de Revelion la Amo Lounge.  Dress code-ul recomandat invitaților, Glitter. Black & Silver. Gold & Avantgarde. Relaxed Sophistication. Just be yourself with a touch of glitter!, va aduce în mijlocul Bucurestiului vibe-ul și magia New York-ului, pentru o noapte de Revelion memorabilă.

„Ne-am bucurat de felul în care clienții noștri au primit conceptul nostru, suntem deja sold out. Le mulțumim tuturor celor care au îmbrățișat conceptul AMO și l-au ales pentru un moment atât de important. În plus, în restaurant se organizează o petrecere mai restrânsă, DJ Party Nostalgia, cu locuri limitate, ce promite o experiență caldă și relaxată.”

Revelionul la Amo Lounge promite o experiență completă. Momente de divertisment garantat, invitati pusi pe distractie si un foc de artificii la inceput de An Nou vor transforma această seară într-un moment de neuitat, marcând începutul noului an cu stil și bucurie.

Mai multe detalii pe: amoconcept.ro. Rezervari la: 0751154357.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.