FILME

Resident Evil. Ultimul capitol.

Resident Evil a ajuns la final.

Oare?

Seria asta cu Milla Jovovich este deja clasica pentru filmele cu zombie. Fara cele sase parti , fara Alicia, fara Regina Rosie si celebra corporatie Umbrella nu prea ne-am fi descurcat intr-o eventuala lupta cu mortii vii. Si daca tot a facut 1 miliard de dolari profit de ce nu ar adauga cateva sute in plus.

Am trei filme cu Milla care mi-au facut viata frumoasa. Al cincilea element unde Leeloo era atat de delicata, Joana D’Arc unde era atat de puternica si Ultraviolet. Violet din ultimul film a definit-o ca fiind printre cele mai bune actrite in filme de actiune SF.

Resident Evil – capitolul final, este final si nu prea. In toate filmele din serie de pana acum nu am inteles niciodata ce-i cu stupul, cine sta acolo, de ce Umbrella a dat drumu la zombie prin orase. Acum primesti lamuririle necesare. Si pentru clone si pentru scopul final al corporatiei malefice si pentru ce e ala “stup”.

T Virusul este la 48 de ore de victoria finala si Alicia vrea sa impiedice acest lucru. Asta este pe super scurt subiectul.

Povestea insa este spusa alert, cu intrigi destul de bune pentru un film cu zombie, cu rasturnari de situatii si o cursa contracronometru gen Hunger Games – tot ultima parte. Efectele speciale sunt absolut senzationale. Cadrele cu pamantul after apocalypse la fel sunt senzationale iar infrangerea armatei de morti vii este uluitor de bine construita.

La 15 ani de la primul film, Milla desavarseste lupta cu dusmanii de orice fel. Si o face intr-un stil teribil de sexi.

Mereu m-am intrebat “Atata poti?”  Nu. Milla poate mai mult. Si ne arata. Si cine stie? Poate in viitor o sa mai avem parte de ea.

Resident Evil: Capitolul final ajunge în cinematografele românești pe 3 februarie 2017.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *