Kevin Spacey – Nine Lives

NINE LIVES/NOUĂ VIEȚI, comedia cu Kevin Spacey

În NOUĂ VIEȚI Kevin Spacey e mr. Fuzzypants, motan fără voie!

Pentru puțini dintre voi cred că mai e un secret că-mi plac pisicile. Nu toate, e drept… Despre Kevin Spacey ar fi un sacrilegiu să spun că nu îmi place, așa că nu-mi rămâne decât să sper că o să vă bucurați la fel de mult ca mine că NINE LIVES/NOUĂ VIEȚI, comedia cu Kevin Spacey într-un rol așa cum nu l-ați mai văzut până acum, se va lansa în România pe 26 august 2016, distribuit de Ro Image 2000 și Prorom Distribution!

9 vieti

    Regizat de Barry Sonnenfeld, responsabil pentru seria Men In Black, filmul îi mai are în distribuție, alături de Kevin Spacey, pe Christopher Walken, Jennifer Garner, Cheryl Hines, Robbie Amell, și ne avertizează că, atunci cînd vrei să faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e să pui suflet, altfel riști să-ți pierzi tu sufletul, așa cum o pățește Kevin Spacey când, simțindu-se vinovat că stă mai mult la birou decât cu familia sa, decide să-i ia fiicei sale cadoul pe care aceasta și-l dorea de câțiva ani – o pisică. Presat de timp, ajunge la singurul pet shop deschis, care, însă, nu e unul magic, așa că nici pisica pe care o cumpără de acolo nu va fi una obișnuită. În drum spre petrecerea fiicei sale are un accident și, când își vine în fire, mai să și-o piardă din nou: se trezește prins în corpul pisicii de la magazinul magic de animale de companie! Oare va reuși să redevină afaceristul fără sentimente, cum era înainte de “transformare”? Sau viața îi dă o lecție și îl ține captiv în pufoșenia pe care toată familia lui o va îndrăgi, mai puțin el, care ura pisicile, până ce va deveni un om mai bun?

[youtube]https://youtu.be/K0by6fr2R2Q[/youtube]

Aflăm din 26 august, la cinema!

Că sunteți cat people sau doar (sic!) fanii lui Kevin Spacey, ori vă încântă ideea de a-i auzi vocea blazată pe post de Mr. Fuzzypants, motan fără voie, dați vestea mai departe!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?