EVENIMENTE

ReVino 2016

Ce este ReVino?

   Cu putin timp in urma discutam cu cineva despre turismul de nisa. Imi povestea despre idei ale oamenilor pasionati. Turism ecvestru sau turism de maraton sau turism pentru concerte. Sunt oameni pasionati de ceva care merg sa vada locurile unde acele lucruri sunt importante. Vin, dans, calarie, concerte, evenimente sportive. Un astfel de turism de nisa care a prins foarte bine este turismul viticol. Toate cramele mari din Romania au locuri de degustari. Toate cramele mari fac degustari pentru oaspeti… Am fost personal intr-un astfel de tur. Aici.

   CrameRomania.ro este singura bază de date bilingvă a cramelor din România iar ReVino.ro, site dedicat turismului viticol din România cât și magazinelor și restaurantelor specializate în vinuri.

 Dacă vă place vinul şi aţi dori să vizitaţi cramele din România, dar nu ştiţi de unde să începeţi, aţi ajuns exact unde trebuie. ReVino vă ajută să descoperiţi podgoriile româneşti, pas cu pas. Pe ReVino.ro veţi găsi turism viticol, cazări în zonă sau la crame, podgorii impresionante, degustări, evenimente,restaurante gourmet şi povestiri direct de la producător. Vă invit să experimentaţi gusturi, arome, vizite, gastronomie, să cunoaşteţi oamenii din spatele viei, să încercaţi preparate tradiţionale şi să descoperiţi vinurile din România. Merita fiecare picatura!

Revino 2016

   CrameRomania.ro și Revino.ro vă invită să participați la prima ediție a evenimentului „REVINO – descoperă vinurile din România”, în perioada 14 – 16 mai 2016, într-un mediu elegant, oferit de Novotel, Calea Victoriei, 37B, București. 

Scopul principal al evenimentului este promovarea vinurilor de calitate, a consumului responsabil și a turismului viticol din România.Banner REVINO

  • Sâmbătă și duminică, iubitorii de vinuri, gastronomie și turism vor avea posibilitatea  în cadrul salonului Revino să (re)descopere vinuri.
  • Ziua de luni este dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa pentru a oferi posibilitatea unei atmosfere profesionale de degustare și afaceri.
  • Salonul de vinuri este completat de masterclass-uri interactive susținute de oenologi din România și de pasionați de vinuri.
  • Vom compara vinurile din România cu cele internaționale, vom asocia într-un mod inedit vinuri cu mâncare și vom face cunoscute regiunile viticole din România și cramele care-și deschid porțile pentru turiști.
  • Evenimente conexe vor avea loc în fiecare seară, în locații deosebite – „Wine & friends”

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *