EVENIMENTE

Rob Kingsley la Hard Rock Cafe

Ar trebui sa va grabiti daca vreti sa mergeti la Rob Kingsley.

Două categorii de bilete epuizate pentru concertul A Vision of Elvis – Rob Kingsley

Primăvara începe cu o surpriză pentru iubitorii muzicii lui Elvis Presley : Rob Kingsley aduce din nou la București spectacolul „A Vision of Elvis”. Pe 11 martie, de la orele 22:30, la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va da viață celor mai iubite piese din repertoriul „regelui muzicii rock&roll”, aducând publicului din România atmosfera anilor de vis ai Americii.download

Show-ul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer înnăscut, pasionat din copilărie de cariera și showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani în care a studiat prestațiile live ale regelui, Rob a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui cât și printre ceilalți artiști de profil.

Dacă mai era nevoie de un argument pentru a înțelege profunzimea showurilor lui Rob și acuratețea detaliilor ce definesc aparițiile artistului, mai putem spune că vestimentatia pe care Rob o îmbracă pe scenă este produsă în Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confecționat costume de scenă pentru aparițiile din anii 70 ale lui Elvis Presley însuși.

 

Rob Kingsley vine pentru al patrulea an consecutiv în România. Spectacolele sale s-au bucurat de un mare interes din partea publicului român, astfel că pentru acest eveniment biletele VIP și Categoria I au fost epuizate. Mai sunt disponibile următoarele categorii de bilete

Categoria 2  : loc la masă – 40 lei

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Partener media: Magic FM

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *