EVENIMENTE

CONCERTUL SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

JENIFER LARY ESTE SOPRANA CONCERTULUI SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, EGIDA IMPERIAL CHRISTMAS GALA IV

Tânăra şi talentata soprană – Jenifer Lary -, pentru prima oară în România, va urca pe scena Ateneului Român alături de celebra orchestra a Balului Vienez, SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, într-un splendid concert de Crăciun, în cadrul celei de-a patra ediţii a egidei IMPERIAL CHRISTMAS GALA, ajunsă la ediţia cu numarul IV.

Bilete pentru magicul eveniment, care va avea loc pe data de 23 decembrie, la Ateneul Român din Capitală, începând cu ora 20.00, se găsesc via eventim.ro şi iabilet.ro la urmatoarele categorii de preturi:

•          VIP – 629 lei
•          Categoria I – 529 lei
•          Categoria II – 429 lei
•          Categoria III – 329 lei

jenifer lary

Vieneza cu rădăcini în Tirol și Israel, Jenifer Lary și-a câștigat prima experiență scenică în copilărie. La vârsta de treisprezece ani a fost acceptată la Private University of Linz. După obtinerea diplomei de licență, Jenifer Lary și-a continuat studiile la University of Music and Performing Arts Vienna, pe care a absolvit-o cu distincție în 2017.

Tânăra soprană are deja un repertoriu impresionant pe numele său. Pe lângă “Lulu”, Jenifer Lary a interpretat nenumărate roluri de succes, precum: Blonda (“Răpirea din Serai” de Wolfgang Amadeus Mozart), Annina (“O noapte la Venetia” de Johann Strauss), Rosina („Bărbierul din Sevilla” de de Gioachino Rossini), Marzelline („Fidelio“ de Ludwig van Beethoven) și Adele („Liliacul” de Johann Strauss).

Un alt punct culminant al carierei ei a fost virtuozul și ineditul rol principal in “Dinorah” de Giacomo Meyerbeer iar interpretarea s-a bucurat de un imens succes, atrăgând atenția şi la nivel internaţional

DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestră de renume și la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiție îndelungată de lucru alaturi de cântăreți de operetă și dansatori de balet. Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenică și aspectul vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart sau Joseph Haydn şi Franz Schubert.
 Concertele desfășurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală, care s-a transformat în timp într-o renumită locație pentru evenimente culturale. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel international, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croația etc.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.