Bucuresti- Varsovia cu Wizz Air

WIZZ AIR ANUNȚĂ ZBORURI

BUCUREȘTI – VARȘOVIA

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai mare operator aerian din România anunță o nouă rută între București și Varșovia. Începând cu iunie 2017 compania va aloca cea de-a șaptea aeronavă bazei din Varșovia și va începe să opereze pe șapte noi rute care vor conecta Varșovia cu patru capitale din Europa Centrală și de Est: București, Bratislava, Kiev* și Vilnius și cu trei destinații de relaxare: Lyon și Nisa în Franța și Lamezia Terme în Italia.

Varșovia

Capitala și cel mai mare oraș din Polonia, cu o istorie bogată, dar în același timp o metropolă cosmopolită și modernă. Arhitectura variată reflectă istoria lungă și turbulentă a orașului, de la biserici gotice și palate neoclasice la zgârie nori moderni. Varșovia găzduiește multe instituții naționale și agenții guvernamentale, dar și multe companii locale și internaționale. Locurile pentru zborurile București – Varșovia sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 29.99 EUR**.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ WIZZ AIR DIN BUCUREȘTI

Destinațiezile de operaredateTarif de la**
Bucureștiluni, miercuri, vineri, duminică30 iunie 201729.99 EUR

 

Primul zbor WIZZ de la București a avut loc în 2007, iar de atunci compania a dezvoltat constant rețeaua de rute din România, în prezent operând pe 123 de rute, spre 54 de destinaţii, de la 10 aeroporturi locale. Operațiunile WIZZ din România nu doar că oferă acces facil și ieftin spre restul Europei, ci, totodată, susțin piața muncii din aviație și turism. Peste 600 de membri ai echipei WIZZ lucrează în România și așteaptă cu nerăbdare să îi întâmpine pe pasageri pe cursele companiei. WIZZ va facilita anul acesta mai mult de 3.300*** de locuri de muncă în industriile conexe, în toată țara.

facebook_bcae00291493a0028f660dbf8ffde84c

 

Demonstrând angajamentul WIZZ către pasagerii săi din România, compania investeşte continuu în operaţiunile locale şi va creşte flota alocată la 20 de aeronave, inclusiv 4 aeronave noi ultraeficiente Airbus A321, cu 230 de locuri,  până la sfârşitul lui 2016. De-a lungul acestui an, WIZZ a anunţat şi a început deja 30 de rute noi, ce vor face legătura dintre România şi restul Europei, inclusiv prima cursă internă a companiei care conectează Bucureştiul de Cluj–Napoca, deschizând astfel, o nouă etapă în transportul aerian din ţara noastră. În ultimele 12 luni (până la 30 septembrie), compania a transportat mai mult de 5.5 milioane de pasageri spre şi dinspre ţara noastră.

În afară de dezvoltarea constantă a reţelei sale de rute, WIZZ se concentrează pe îmbunătaţirea experienţei clienţilor, iar acest fapt a fost subliniat încă o dată prin lansarea noului şi inovatorului site. Wizzair.com a fost reproiectat şi reînnoit, şi beneficiază de o interfaţă uşor de utilizat pentru orice dimensiune de ecran: smartphone, tabletă sau desktop, iar dintre site-urile companiilor aerine, este cel mai uşor de folosit. Funcţia revoluţionară de Express Booking, prima de acest gen, permite clienţilor să achiziţioneze un bilet cu doar trei clicuri, în 30 de secunde. Pe link-ul youtu.be/utQMi6u6ubg puteţi vedea o demonstraţie a funcţionării site-ului.

Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications, declară:

Astăzi avem o veste bună pentru pasagerii noştri din Bucureşti şi Varşovia – ruta WIZZ ce va lega direct cele două oraşe se va lansa în iunie 2017. Ambele oraşe sunt încărcate de istorie şi au reuşit de-a lungul anilor să devină importante centre economice şi de business, dar şi culturale. Ruta Bucureşti – Varşovia va fi cea de-a 46-a din capitală, iar prin anunţul de astăzi ne întărim încă o dată angajamentul de cea mai mare companie aeriană din România. Continuăm să ne concentrăm pe extinderea rețelei noastre în continuă creștere, cu servicii şi mai atractive, pentru a satisface cel mai bine nevoile clienților noștri din România.”

Inca o veste buna acum la sfarsit de an de la cei de la Wizz Air , o cursa asteptata de multi dintre noi. Cel putin eu chiar vreau sa merg la anul mai ales ca vine cu un pret atat de bun. Asadar daca va bate gandul, acum trebuie sa profitati de oferte sii sa va luati bilete cat mai prindeti tariful asta.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?