CONCURSURI

Dragostea pluteste in aer!

Dragostea a adus castigatorului un sejur romantic la munte!

Despre dragoste! A fost cel mai greu si mai frumos concurs pe care l-am organizat vreodata. Am vazut atat de multe lucruri frumoase de la perechi de tineri sau de la perechi cu vechime in dragoste incat inimile noastre s-au umplut de bucurie! Atat de frumos! Dragostea impartasita. Apoi declarata. Si raspunsuri la declaratii de dragoste! Fara varsta! V-am fi dat cate o vacanta la fiecare in parte! Oamenii sunt atat de frumosi cand iubesc!

Sa revenim!

carpathia

Ieri s-a terminat concursul nostru organizat impreuna cu Hotel Carpathia din Sinaia, in care premiul a constat intr-un sejur romantic la hotel. O noua luna de miere sau o prima luna de miere in cazul altora. A fost extrem extrem de dificil sa alegem castigatoarea acestui concurs. Peste 100 de inscrieri! Fiecare cu sentimentele si trairile proprii.

Am avut cazuri in care perechi si-au declarat dragostea. Unii dintre ei au scris superb dar nu au indeplinit conditiile. Pacat!

Ce premiu minunat pentru doi indragostiti!!

Un sejur romantic pentru doua persoane la Hotel Carpathia 4* din Sinaia.  2 nopti de cazare alese intre zilele de Duminica si pana Vineri .

Sejurul cuprinde:

pachet-romantic

 • Mic Dejun bufet suedez
  Cina romantica
  Petale de trandafir
  O cutie de bomboane
  2 masaje pe sejur
  Acces la SPA
  Sauna, salina, piscina

O luna de miere in cateva zile! Rasfat doar pentru voi doi. 

Nu va mai tinem in suspans.

Cu mentiunea ca toti meritati un premiu, ca oricum ramaneti cu vorbele de dragoste minunate spuse partenerului, cu mare greutate a fost desemnata castigatoare a concursului :

winner

Emily Tanya Dumitrache –  “Te iubesc precum pamantul iubeste soarele iar stelele cerul.

Ce frumos! Felicitari!

Te asteptam sa iei legatura cu noi.

Asadar! Hotel Carpathia si calatoriaperfecta.ro va multumeste tuturor. Stim ca toti ati fi trebuit sa fiti castigatori. Dar avand o asemenea dragoste in inima deja sunteti castigatori! Va multumim, va felicitam pentru ceea ce ati avut curajul sa spuneti si va asteptam mereu pe calatoriaperfecta.ro. De asemenea sunteti asteptati la Sinaia la Hotel Carpathia oricand. Merita!

 

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *