Kido Express

Kido Express – Trenul copilăriei

La Targul de Turism al României, am descoperit un proiect minunat. Un proiect inedit dedicat strict copiilor. Kido Express este de fapt o garnitura de tren pusa la dispoziția copiilor. O excursie de o zi pentru copii cu trenul.

program kido express

Copilăria este marcata de dorința de aventura și de setea de cunoaștere. Orice noutate este absorbita de ”bureții” care sunt cei mici si primita cu entuziasm. Orice lucru inedit și ieșit din monotonia scoală/activități/casa atrage ca un magnet generația tânăra. Iar Kido Express – Trenurile copilăriei exact asta face. Aduce ceva nou, ba chiar absolut nou, pe piața. Este primul tren din România dedicat copilăriei și copiilor de toate vârstele. Kido Express este deopotrivă o platformă educațională și un mijloc de locomoție către aventură și descoperire.

Fiecare tren, fiecare plecare este unică. De obicei, Kido Express pleacă din București, iar destinația favorită este Sinaia, iar vara pleacă și spre Constanța, ori îl surprindem pe la poalele Făgărașului, de la Brașov la Sibiu.

Ce oferă Kido Express?

  • 4 ediții, 2 rute, 10 zile de călătorie;
  • Garnitură de tren cu vagoane la dispoziția copiilor;
  • Două sesiuni de workshop-uri cu activități pentru copii;
  • Gustări în tren și masă de prânz;
  • Personal de însoțire și traineri specializați;
  • Activități pentru adulții însoțitori;
  • Cadouri și surprize pentru toți participanții;

Practic o excursie de o zi pentru copii cu trenul, excursie în care au vagoane separate, special destinate lor, excursie în care activitățile sunt gândite in asa fel încât nu sa le ocupe timpul ci sa le facă timpul interesant.

Sunt doar câteva excursii asa ca e musai sa va grăbiți. Kido Express este genul de activitate pe care nu o faci zilnic. Nu e monotona și nici plictisitoare pentru cei mici. Este genul de excursie de unde se întoarce cu zâmbetul pe buze și cu amintiri pentru toată viata.

Departe de telefonul mobil, tableta, internet sau televizor copii descoperă lucruri noi într-un loc la care nu te-ai gândit ca părinte!

Profita de oferta limitata și fa-i un cadou perfect copilului tău! 

Detalii despre oferta și preț găsiți aici.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?