10 MOTIVE SĂ VIZITEZI AFRICA DE SUD

Africa de Sud

O destinație nu foarte populara pentru noi dar una care merita a fi descoperita. Am primit un top 10 al motivelor pentru care Africa de Sud ar trebui vizitata și vrem sa vi le arătam și vouă.

  1. Prețuri accesibile

În aceste vremuri, cine nu și-ar dori o vacanță la prețuri accesibile?  În Africa de Sud vă puteți permite un sejur de lux și vă mai rămân bani și pentru cumpărături și alte distracții!

  1. Frumusețea naturii

Peisajele Africii de Sud sunt de o frumusețe legendară. De la Table Mountain (Muntele Masă) până la Fereastra lui Dumnezeu, munții și pădurile sud-africane, zonele de coastă și deșerturile vă încântă ochii și vă bucură sufletul.

Africa de sud

  1. Servicii la standarde internaționale

Fie că preferați stilul afro-chic sau stilul african autentic, veți găsi foarte ușor o cameră confortabilă de închiriat, un restaurant cu preparate gustoase și o ambianță placută în care să socializați.

  1. Turismul de aventură

În acest domeniu Africa de Sud poate fi considerată capitala lumii. Africa de Sud oferă peste 130 de genuri de turism de aventură, de la drumeții pe munte până la scufundări în cușcă printre rechinii albi!

  1. Vremea frumoasă

În această țară însorită vremea bună te invită să petreci cât mai mult timp în aer liber. Se poate juca golf tot timpul anului și se pot face plimbări de-a lungul unui litoral de 3000 de kilometri.

  1. Națiunea-curcubeu

Națiunea-curcubeu respectă orice grup cultural, fie el african sau imigrant. Vino să întâlnești oameni prietenoși și să pronunți câteva cuvinte în cele 11 limbi oficiale!

  1. Experiențe variate

Poți merge oriunde în Africa de Sud și vei întâlni o combinație fascinantă de natură, faună sălbatică, cultură, aventură și tradiții. Ai de unde alege.

  1. Fauna salbatică

Atenție! Excursiile prin savană după animale sălbatice creează dependență. La început veți dori să vedeți “the Big Five” (cele 5 mamifere mari: leul, elefantul, bivolul, leopardul, rinocerul), apoi balenele, pinguinii, câinii sălbatici, păsările, cărăbușii…

africa de sud safari

  1. Lupta pentru libertate

Veniți să cunoașteți lupta pentru libertate a unei națiuni mergând pe urmele lui Mandela, Hector Pieterson și mulți alți revoluționari renumiți. Veți fi impresionați și inspirați.

 mandela museum

  1. Turism responsabil

Călătorind prin Africa de Sud veți explora regiuni protejate, veți contribui la proiecte sociale și de conservare a naturii, veți cumpăra artă reciclabilă și veți proteja mediul.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?