Avengers Endgame

Avengers Endgame

Nu ai văzut încă Avengers Endgame? Ești printre putinii care nu au fost sa vadă finalul aventurilor eroilor din Marvel. Cum e lumea după ce jumătate din populație dispare? Ce vor face eroii ramași? Thanos a învins? O sa primești răspuns la toate întrebările plus răspunsuri la întrebări la care nici măcar nu te-ai gândit…

Avengers Endgame este primul film Marvel care m-a surprins cu adevarat încă de la început. O surpriza uriașa se întâmpla în primele scene,  surpriza de care nu-i credeam în stare pe scenariști. Totul pleacă de acolo și filmul pe măsura ce se scurge capătă sens pana la finalul pe care toți îl bănuim dar pe care nimeni nu reușește sa-l ghicească.

Avengers Endgame aduna pe marele ecran o multitudine de actori de top. Toti eroii sunt prezenți și fiecare are un rol mai mare sau mai mic de jucat, fiecare aducând ceva în lupta împotriva lui Thanos. Fiecare este esențial prin ceea ce face și lipsa unuia ar duce la eșecul tuturor. De la Iron man la Captain America, de la Thor la Natasha Romanoff sau Black Panther. Toti sunt prezenți în film și toți au câte un mic scenariu în cadrul scenariului general.

Avengers Endgame, pe lângă faptul ca este un film lung este și un film cu extrem de multe replici și scene amuzante. Nebănuit pentru un subiect atât de serios, filmul abunda de umor. Poate pentru a atenua un pic din tabloul general care este destul de sumbru.

Avengers Endgame este filmul cu cele mai multe mesaje transmise. De la ”nu renunța niciodată” la ”trăiește asa cum iți dorești” de la sacrificiul personal pentru binele general la alegerea taberei corecte. Fiecare personaj aduce o contribuție la asta prin ceea ce va spuneam mai sus, micile scenarii din cadrul general. O sa recunoști o mulțime de astfel de mesaje și rămâne la latitudinea ta sa le iei în considerare sau nu.

Avengers Endgame, lămurește situația dacă nu a tuturor eroilor măcar a majorității dintre ei. Fiecare personaj are lucruri din filmele anterioare ramase în suspans sau nelămurite. Aici vei primi răspuns la aproape toate acele probleme. Sunt aduse întâmplări din trecut și sunt explicate pentru a fi apoi rezolvate. Relații sau sentimente sunt în sfârșit clarificate.

Avengers Endgame iți aduce eroii cu care te-ai obișnuit într-o ipostaza diferita. Vei fi surprins de cum unii dintre ei sunt diferiți fata de ceea ce știi tu. Cu personalități schimbate, puteri noi și unii dintre ei chiar cu înfățișări diferite.

Avengers Endgame, are o scena gen Bătălia celor cinci armate din Stăpânul Inelelor sau Noaptea cea lunga din episodul 3 din Game of Thrones. O bătălie uriașa, epica, lunga și dificila a tuturor celor buni contra unui rău general. Efectele speciale abunda ca de obicei și scena este impresionanta. O sa iți rămână în amintire ca fiind una dintre cele mai frumoase din istoria filmelor.

Avengers Endgame, are un final previzibil ce este absolut imprevizibil! Si chiar dacă este ”sfârșitul jocului” , ca de fiecare data este loc de pentru un nou joc! O sa iți placa fiecare secunda din film, nu o sa simți faptul ca stai mai mult de trei ore pe scaun iar la final vei fi tentat sa aplauzi.

Nu l-ai văzut încă? Fugi la cinema!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?