Enrique Iglesias la Romexpo

Enrique Iglesias vine din nou in Romania!

Gata! E sigur!

Dupa 2002 si 2009, pe 12 mai 2016 de la ora 20,00 Enrique Iglesias va concerta  în cadrul Pavilionului Central de la Romexpo intr-un concert ce face parte din turneul “SEX and LOVE”.

afis

 

Enrique Iglesias a vândut peste 100 milioane de discuri, cucerind milioanele de fani din întrega lume cu piese ca: “Bailando”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”, “Bailamos”, “Ring my bells”, “Hero” și multe altele. Este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți de origine spaniolă. A debutat în 1995, odată cu apariția albumului care îi poartă numele. Enrique este fiul lui Julio Iglesias și al jurnalistei Isabel Preysler, iar până în prezent a lansat 10 albume de studio. A jucat în filmul „Once Upon a Time in Mexico – Desperado 2” alături de Antonio Banderas și Johnny Depp și a colaborat cu artiste precum Whitney Houston, Ciara și Nicole Scherzinger.

[youtube]https://youtu.be/NUsoVlDFqZg[/youtube]

Bilete concert Enrique Iglesias în România – 2016

Biletele vor putea fi cumpărate începând de marți, 12 ianuarie 2016 (ora 10.00), la următoarele prețuri:

Oferta specială: primele 1000 de bilete din categoria Fan Pit beneficiază de o reducere de 40 de lei.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?