Ce filme apar in 2016?

Filme in 2016

    Daca anul 2015 a adus pe marile ecrane ( si pe torenti ) filme superbe si asteptate, anul 2016 se anunta chiar mai interesant. Retrospectiva anului 2015 ne arata ca Star Wars, Break Point, Martianul sau Burnt au fost doar cateva dintre cele mai vizionate. Ca au fost SF-uri, filme de actiune sau comedii au adus lumea in salile de cinema. Ba chiar la cateva dintre ele a trebuit rezervare la bilete… Un an bun! Urmeaza unul si mai bun!

filme

    Ce ne aduce 2016? Enorm de multe filme cu supereroi, se pare ca benzile desenate din anii 50-60 se consacra in secolul XXI in cinematografe. Filmele cu apocalipse si extraterestrii, in general SF-urile par la putere. Dar o sa gasim si povesti de dragoste, comedii sau filme de desene animate.

Cateva dintre filmele pe care vreau sa le vad in 2016… Voi ce vreti sa vedeti?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sausage Party-  12 august

Un film animat fără menajamente despre încercarea unui cârnat de a descoperi adevărul despre propria existență. După ce cad dintr-un coș de cumpărături, acest cârnat erou și noii lui prieteni pornesc într-o călătorie periculoasă prin supermarket, ca să se înoarcă pe raftul lor înainte de reducerile de 4 iulie.

Distributia:  Edward Norton, Michael Cero, James Franco, Janah Hill, Paul Rudd, Seth Rogen

Regizor:  Greg Tierman, Conrad Vernon

Distribuit de InterComFilm Distribution.

[youtube]https://youtu.be/UlzAJo16eww[/youtube]

Mechanic 2 – 26 august

Un film de actiune mult asteptat de unii dintre fani , partea 2-  Resurection distribuit de Fremman Entertainment

Distributie:  Tommy Lee Jones, Jessica Alba, Jason Statham.

Regizor: Dennis Gansel

[youtube]https://youtu.be/mUxmN3GfM6A[/youtube]

Ben Hur –  19 august

Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ, cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieții și crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeași regiune în care este obligat să își ducă existența și Ben Hur.

Distributie:   Rodrigo Santoro, Jack Huston, Ayelet Zurer, Nazanin Boniadi

Regizor: Timur Bekmambetov

Distribuit de Forum film

[youtube]https://youtu.be/3BmeR9GYdDU[/youtube]

Marauders- 26 august

Un film cu Bruce Willis care merita sa mergeti sa il vedeti , vorbesc de fanii lui si cine stie poate o sa va captiveze si actiunea subiectului.

Distributie: Bruce Willis, Adrian Grenier, Dave Bautista

Regizor:  Steven C Miller

Distribuit de Ro Image 2000

[youtube]https://youtu.be/sIZ6lOV_ibk[/youtube]

The BFG –  2 septembrie

Trei dintre cei mai talentaţi povestitori ai cinematografiei – Roald Dahl, Walt Disney şi Steven Spielberg – îşi unesc forţele şi aduc pe marile ecrane aventura „Uriaşul Prietenos”, ecranizare după îndrăgitul roman omonim. Regizat de Spielberg, producţia relatează povestea unei orfane şi a Uriaşului care îi face cunoştinţă cu fascinanta, dar periculoasa lui lume. Spre deosebire de toţi ceilalţi asemenea lui, Uriaşul Prietenos (Mark Rylance) este exprem de amabil şi gentil.

Distributie:  Ruby Baruhill, Rebecca Hall, Penelope Wilton, Mark Rylance

Regizor : Steven Spielberg

Distribuit de Freeman Entertainment

[youtube]https://youtu.be/frGSzFj10p4[/youtube]

Sully – 9 septembrie

Filmul biografic produs în format 3D cu o distributie de exceptie de către studiourile Warner Bros îl are în scaunul regizoral pe Clint Eastwood, iar protagonist este Tom Hanks. Acesta îl va portretiza pe eroul național Chesley „Sully” Sullenberger, pilot american care a aterizat forțat în râul Hudson, în ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvând viața tuturor celor 155 de pasageri.

Distributie:  Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart.

Regizor  : Clint Eastwood

Distribuit de Freeman Entertainment

[youtube]https://youtu.be/mjKEXxO2KNE[/youtube]

Ratchet and Clank – 9 septembrie

Ratchet, un lombax naiv, și ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el. Bazat pe jocul de mare succes marca Sony Computer Entertainment, RATCHET ȘI CLANK. CAVALERII GALAXIEI dorește să facă cunoștință unui nou public de toate vârstele cu universul amuzant, insolent și burdușit de acțiune al eroilor noștri, oferind, în același timp.

Distributie:  David Kaye, James Arnold, Jim Ward

Regizor:   Jericca  Cleland, Kevin Munroe

Distribuit de Ro Image 2000

[youtube]https://youtu.be/VZqmL677X-g[/youtube]

Bridget Jones’s Baby – 16 septembrie

Un nou jurnal… Stiti voi! Renee revine pentru a treia oara in aceasta serie. Comedie? Sper sa-i iasa…

Distributie: Colin Firth, Renee Zellweger, James Callis, Patrick Dempsey

Regizor: Sharon Maguire

[youtube]https://youtu.be/ymJ8aWKhrl0[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/zQkOY5H5d2g[/youtube]

Selfie 69 –  16 septembrie

Prietenii buni la nevoie se cunosc dar tot atunci te și încurcă. După o despărțire hardcore, Roxi, Yasmine și Ana se reunesc într-un pariu care le va schimba viețile: Care se mărită prima în trei zile?

Distributie:  Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda

Regizor:  Cristina Iacob

Distribuit de Zazu film

[youtube]https://youtu.be/l0roWFgqzL0[/youtube]

Storks – animatie 23 septembrie

Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuți, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluși, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie să îndrepte problema și să livreze copilul.

Distributie:  Ty Burell, Katie Crown, Jennifer Aniston, Andes Semberg

Regizor:   Nicholas Stoller, Doug Sweetland

Distribuit de Freeman Entertainment

[youtube]https://youtu.be/ZENmkJk9fBM[/youtube]

Miss Peregrine’s Home for Peculiars – 30 septembrie

Jacob, în vârstă de 16 ani, urmărește niște indicii care îi duc pe o insulă misterioasă, unde descoperă ruinele dărăpanate ale Școlii Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați. Pe măsură ce Jacob explorează dormitoarele și holurile abandonate, el descoperă că foștii ei ocupanți erau mult mai mult decât ciudați; aveau puteri incredibile. Și ar putea fi încă în viață, voi ce credeti?

Distributie:  Terence Stamp, Samuel L Jackson , Judi Dench

Regizor:  Tim Burton

Distribuit de Odeon Cineplex

[youtube]https://youtu.be/mAdpJw-MM-M[/youtube]

Deepwater Horizon – 30 septembrie

O explozie de proporții a avut loc în 20 aprilie 2010, la 1.500 m în Golful Mexic, la 80 km de Venice (Louisiana). Puțul de petrol ce perfora platforma Deepwater Horizon a fost distrus de teribilul accident ce a ucis 11 lucrători, rânind alți 17. Mii de barili de petrol au început să fie eliberați zilnic din puț, iar „mareea neagră” ce a acoperit Golful și-a extins brațele distrugătoare spre restul apelor lumii, riscând să afecteze pe termen lung animalele, viața omului, chiar și industria

Distributia:  Mark Wahlberg, Dylan O’Brian, Kate Hudson, Kurt Rusell

Regizor:   J. C. Chandor, Peter Berg

Distribuitor Freeman Entertainment

[youtube]https://youtu.be/8yASbM8M2vg[/youtube]

Julieta- 30 septembrie

Julieta trăiește în Madrid și tocmai și-a pierdut soțul. Fiica sa a împlinit 18 ani și a decis să plece de-acasă fără nicio explicație. Julieta face tot posibilul să o găsească însă singurul lucru pe care îl află este cât de puțin își cunoștea fiica.

Distributia: Imma Cuesta, Emma Suarez, Adriana Ugarte

Regizor:  Pedro Almadovar

Distribuit de Independenta Film

[youtube]https://youtu.be/GQL4ahJq-xw[/youtube]

Doua lozuri –  7 octombrie

Dinel Petre (Dorian Boguță), Vasile Grămadă – zis Sile (Dragoș Bucur) și Pompiliu Borș (Alexandru Papadopol) sunt trei tovarăși care locuiesc într-un oraș de provincie. Dinel e mecanic la un service auto, Pompiliu e funcționar la primăria din localitate, iar Sile e “liber profesionist” (când șofer, când muncitor pe șantier, când gropar, dar cel mai adesea, șomer). Aflat într-un moment dificil din punct de vedere financiar, Dinel caută soluții să strângă urgent o sumă de bani.

Distributie: Dorin Boguta, Dragos Bucur, Alexandru Papadopol

Regizor: Paul Negoescu

Distribuit de Ro Image 2000

[youtube]https://youtu.be/2q–UC9R4Vs[/youtube]

The Girl on the train – 7 octombrie

Povestea unei tinere femei – a cărei viaţă nu este tocmai roz – care urmăreşte în fiecare dimineaţă, luând acelaşi tren, un cuplu tânăr şi aparent perfect, ce locuieşte într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o şochează şi astfel ajunge să ia parte la vieţile pe care le-a observat doar de pe margine.

Distributie: Chris Evans, Emily Blunt, Jared Leto

Regizor: Tate Taylor

[youtube]https://youtu.be/rHtUIR-RLPc[/youtube]

Inferno – 14 octombrie

Tom Hanks continua seria de filme inspirate din romanele lui Dan Brown. Subiectul filmului?  Daca o sa fie ca primul din seria Dan Brown o sa fie un succes. Daca e ca ultimul…fail!

Distributie: Tom Hanks, Felicity Jones, Alisha Heng

Regizor: Ron Howard

[youtube]https://youtu.be/cBd2F3J-Vf4[/youtube]

 

Jack Reacher – Never go Back-  21 octombrie

Acțiunea îl prezintă pe Reacher în drum spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numită recent comandatul bazei. Însă, când ajunge acolo, este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste “scăpări”, protagonistul este hotărât să facă totul pentru a ieși basma curată și a scoate adevărul la lumină.

Distributie: Tom Cruise , Aldis Hodge, Cobie Sumeders

Regizor:  Edward Zwick

Distribuit de Ro Image 2000

[youtube]https://youtu.be/aRwrdbcAh2s[/youtube]

Underworld: Next Generation – 28 octombrie

Alta serie care mi-a fermecat neuronii. A cincea parte. Vampirii si varcolacii continua razboiul! Povestea si aventura continua!

Distributie: Kate Beckinsale, Theo James, Lara Pulver, Charles Dance

Regizor: Anna Foerster

[youtube]Insert video URL or ID here[/youtube]

Fantastic Beasts and Where to Find Them -18  noiembrie

J.K. Rowling  se întoarce în universul Harry Potter! Va era dor? Newt Scamander, autorul cărţii omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Distributie: Samantha Morton, Katherine Waterston, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Colin Farrell

Regizor: David Yates

[youtube]https://youtu.be/XWXUQq7OsKQ[/youtube]

Star Wars: Rogue One – decembrie 

    Oooooo…ABIA ASTEPT FILMUL ASTA!!! Ultimul Star Wars m-a lasat ca la dentist. Cu gura cascata asteptand sa vina odata marea poveste. Nu am avut parte. Pana in Decembrie 2017 trebuie sa ne multumim cu o completare a povestii din partea a patra in care ni se povesteste cum un grup încearcă să obţină planurile navei Death Star, cea pe care Darth Vader o folosea pentru a distruge o planetă întreagă cu un singur foc. Stiti voi, Death Star/Steaua Mortii! Revin personaje superbe printre care si Vader!

Distributie: Felicity Jones, Sam Claflin, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Claire Tran,

Regizor: Gareth Edwards.

[youtube]https://youtu.be/MLlyhGo5_8U[/youtube]

Doctor Strange – 4 noiembrie

Când strălucitul, dar e gocentricul neurochirurg Stephen Strange își pierde abilitatea de a opera în urma unui accident, un viitor sumbru pare să-i fie destinat. Dar o întâlnire providențială cu Cel Străvechi, un înțelept vrăjitor retras în sihăstrie pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide lui Strange calea către secretele magiei. Numai că Cel străvechi, deranjat de egoismul lui Strange, se va lăsa cu greu convins să-l transforme în învățăcelul său. Va reuși doctorul să devină Vrăjitorul Suprem..

Distributie: Rachel Mc Adams, Mads Mikkrlsen, Benedict Cumberbatch

Regizor:  Scott Detricckson

Distribuit de Forum Film

[youtube]https://youtu.be/HSzx-zryEgM[/youtube]

Florence Foster Jenkins – 4 noiembrie

Cu Meryl Streep şi Hugh Grant în rolurile principale, filmul „Florence” prezintă incredibila poveste adevărată a unei excentrice moştenitoare americane, a cărei singur scop în viaţă este acela de a deveni o soprană celebră. Din punctul ei de vedere are o voce absolut minunată, deşi nimeni altcineva nu pare să îi împărtăşească opinia. Partenerul şi managerul ei Clair Bayfield, un actor diplomat englez, este singurul care face tot posibilul pentru a o proteja de crudul adevăr şi de ridicol.

Distributie:  Meryl Streep ,Hugh Grant, Rebecca Ferguson

Regizor: Stephen Frears

Distribuit de Freeman Entertainment

[youtube]https://youtu.be/HszfdNS0JSc[/youtube]

Shut In – 11 noiembrie

Naomi Watts, dublu nominalizată la Oscar, este protagonista acestui thriller în regia lui FARREN BLACKBURN (LUTHER, THE BLACKLIST).

O psiholoagă pentru copii duce o existență solitară într-un orășel izolat din Anglia rurală și încearcă să-și pună viața în ordine după pierderea soțului ei. Este o femeie puternică, al cărei curaj va fi pus la extremă încercare când, prizonieră în propria casă din cauza unui viscol violent, va fi nevoită să…

Distributie:  Naomi Watts, Charlie Heaton, Oliver Platt.

Regizor:  Farren Blackburn

Distribuit de Ro Image 2000

[youtube]https://youtu.be/6EDAbTS9cpU[/youtube]

Snowden – 11 noiembrie

Pe scurt filmul prezintă povestea lui Edward Snowden, fostul subcontractor al NSA, care s-a refugiat în Rusia după ce a dezvăluit amploarea spionajului american.

Distributie: Zachary Quinto, Nicholas Cage, Joseph Gordon Levitt, Melissa Leo

Regizor:  Oliver Stone

Distribuit de Independenta film

[youtube]https://youtu.be/5OVHjPCOb3c[/youtube]

The Sinister Six –  11 noiembrie

Sase dintre cei mai mari dusmani ai omenirii formeaza o alianta pentru a distruge orasul New York si pe Spider-Man.

Distributie:  Michael Massee, Chris Cooper

Regizor:  Drew Gooddard

Distribuit de Inter Com Film Distribution

[youtube]https://youtu.be/ouIS1AKhoWU[/youtube]

Bad Santa 2 – 25 noiembrie

Distributie: Billy Bob Thornton , Kathy Bates, Brett Kelly

Regizor:   Doug Ellin , Mark Waters

[youtube]https://youtu.be/OKJ-CA1cZsk[/youtube]

Lion – 25 noiembrie

Distributie:  Nicole Kidman, Rooney Mara

Regizor: Garth Davis

Distribuit de Forum Film

The Disappointments Room – 2 decembrie

Pe scurt in film este vorba despre o  mamă și fiul ei care eliberează orori inimaginabile din podul casei lor de vis de la țară.

Distributie:  Kate Beckinsale, Lucas Till

Regizor:  D. J. Carusso

Distribuit de Forum Film

[youtube]https://youtu.be/4prVjm239ok[/youtube]

Untitled WWII Romantic Thriller – 2 decembrie

Distributie:   Brad Pitt, Marion Cotillard

Regizor: Robert Zemeckis

Distribuit de Ro Image 2000

Sing – 16 decembrie

Acest film muzical are o actiune plasată într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale, noua producţie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil – dar şi un mic afurisit – îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.

Distributie :  Matthew McConanghey, John C. Reilly, Jon Robert Hall, Scarlet Johansson

Regizor  :  Garth Jennings

Distribuit de Ro Image2000

La La Land-  23 decembrie

Filmul va spune povestea unei actrițe aspirante și singuratice, Mia (Stone), și a unui carismatic dar arogant pianist de jazz, Sebastian (Gosling). Cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt, însă iubirea lor este pusă la încercare de mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează.Asadar un alt musical care cred ca o sa ne incante pe toti iubitorii de gen la sfarsitul acestrui an.

Distributie:  Emma Stone, Ryan Gosling, Ema Watson

Regizor:   Damien Chazelle

Distribuit de Freeman Entertainment

Passengers –  30 decembrie

Filmul va spune povestea unui bărbat (Pratt), care se află printre pasagerii unei nave-colonie aflată într-o foarte lungă călătorie interstelară. Trezit din somnul criogenic de o defecțiune a sistemului navei, acesta hotărăște până la urmă să mai trezească un pasager (Lawrence), pentru a nu petrece decadele viitoare singur.

Distributie:  Laurence Fishburn, Jennifer Lawrence, Chriss Pratt

Regizor:   Morten Tyldem

Distribuit de InterComFilm Distribution

[youtube]https://youtu.be/OfD1mlcRfhU[/youtube]

Why Him ? –  30 decembrie

Distributie:  Bryan Cranston, James Franco

Regizor:   John Hamburg

Distribuit in Romania de Odeon Cineplex

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?