Ryanair aduce rute noi din Timisoara

Rute noi din TimisoaraRyanair

RYANAIR ANUNȚĂ BAZA NR. 78 LA TIMIȘOARA

1 AERONAVĂ, INVESTIȚIE 100 MILIOANE SI 7 NOI RUTE, INCLUZÂND DOUĂ ZBORURI ZILNICE CĂTRE BUCUREȘTI

     Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a anunțat astăzi, 14 Ianuarie, deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”. Baza, căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă (o investiție de 100 milioane  $), va fi operațională începând cu 1 Noiembrie. De pe aeroportul bănățean vor fi operate 7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută catre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Prima bază românească a Ryanair va servi 575,000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430* de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Internațional Timișoara.

Baza Ryanair la Timișoara va oferi:

·         1 aeronavă (100 milioane $)

·         1 rută internă către București (2 x zi)

·         6 noi rute internaționale: Berlin, Bruxelles (C), Dusseldorf (W), Frankfurt (H), Londra (S) și Milano (B)

·         35 de zboruri săptămânale

·         575,000 clienți / an

·         430* locuri de muncă / an

În Timișoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:

 “Suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre baze românești pe Aeroportul Internațional Timișoara, începând cu luna Noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei Timișoara – București cu o frecvență de două zboruri pe zi, dar și a altor 6 rute internaționale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienți într-un an, respectiv vor susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului.

Noua rută Timișoara – București, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvență de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanță cu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncă și a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienții români trebuie să se aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu prețuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici.

 Pentru a sărbători noua noastră bază din Timișoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în Noiembrie și Decembrie, și rezervări până la miezul nopții, Marți, 19 Ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapidwww.ryanair.com pentru a-și programa viitoarea călătorie.

Dan Iulian Idolu, Directorul General al Aeroportului Internațional Timișoara, a declarat

Prezenţa unei companii aeriene precum Ryanair pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi introducerea de noi curse aeriene înseamnă noi oportunităţi atât pentru aeroport cât şi pentru cetățenii din regiunea de vest a României. De asemenea, aceasta va avea ca şi consecinţă directă o creştere semnificativă a atractivităţii economice a zonei şi, pentru aeroport, o creştere a numărului de pasager și a cifrei de afaceri.”Compania confirmă că până la 750 de locuri de muncă sunt susținute de 1 milion de pasageri pe aeroport         

                                         Timișoara, Iarna 2016

 

București

           2 x zi

Londra Stansted

           1 x zi  

Milano Bergamo

           5 x săpt.

Bruxelles Charleroi

           3 x săpt.

Berlin

           2 x săpt.

Dusseldorf Weeze

           2 x săpt.

Frankfurt Hahn

           2 x săpt.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?