FILME

Filmul Barbie apare in cinematografe.

Cel mai așteptat film al anului, Barbie, a strâns sute de vedete autohtone la cea mai roz avanpremieră de gală

Pe 19 iulie, sute de vedete din România au fost prezente la avanpremiera de gală a filmului Barbie distribuit la nivel național de Vertical Entertainment, producție care a pictat întreaga lume în roz. Evenimentul a avut loc la Cineplexx din Băneasa Shopping City și a adus o mică parte din Lumea Barbie, spre încântarea celor prezenți.

Barbie

Cântăreți, actori, oameni de radio & televiziune și influenceri s-au imbrăcat în culoarea Barbie Pink și au venit să vadă pentru prima dată în România mult-așteptatul film. Printre vedete, se numără Speak și Ștefania, Roxen, Denise Rifai, Alexia Țalavutis, Alexandra Ungureanu, Jorge și Alina Laufer, Kamara, Tania Budi, Elivra Deatcu, Emily Burghelea, Alina Tanasă, Sensy, Giulia Nahmany, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ramona Olaru, Nicoleta Nucă, Olivia Addams și Amalia Enache.

Ca să poți trăi în lumea perfectă Barbie, trebuie să fii perfect, să nu ai o criză existențială sau să fii Ken. Regizoarea și scenarista nominalizată la Oscar, Greta Gerwig, revine pe marile ecrane, de data aceasta cu filmul “Barbie”, avându-i în rolurile principale pe Margot Robbie și Ryan Gosling, drept Barbie și Ken.

Având ca inspirație mult-așteptatul film Barbie al Gretei Gerwig, OPI se alătură Warner Bros. și Mattel pentru a aduce de pe marile ecrane în lumea reală celebra păpușă Barbie, printr-o nouă colecție în ediție limitată, OPI Barbie The Movie. Cele nouă nuanțe din colecție pot fi purtate zilnic, indiferent de ocazie, iar numele acestora, create împreună cu regizorul filmului, evocă întreaga energie a filmului.

NYX Professional Makeup a lansat pe data de 10 iulie colecția în ediție limitată Barbie The Movie în toate magazinele fizice. Colecția cuprinde două mini palete de farduri de ochi cu un mini breloc Butter Gloss de colecție; o mini paletă pentru iluminarea obrajilor; două nuanțe de creioane de ochi Jumbo; gene Jumbo cu nuante de roz; două rujuri mate lichide, un Butter Gloss roz și o oglindă în formă de telefon cu clapetă.

Warner Bros. Pictures prezintă “Barbie”, o producție semnată Heyday Films, LuckyChap Entertainment și Mattel. Filmul este distribuit de Vertical Entertainment în România și poate fi vizionat chiar acum în toate cinematografele din țară.

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.