EVENIMENTE

Coldplay in Romania in 2024

 “CEL MAI IMPRESIONANT SHOW LIVE AL TUTUROR TIMPURILOR” – Coldplay vin in Romania pe 12 iunie 2024!

Evenimentul de la Bucuresti, ce va avea loc la Arena Nationala, este organizat de Emagic si Live Nation.  Sustinut de BCR si Mastercard.

Fanii care doresc sa aiba primii acces la bilete se pot inregistra acum la presale – care va incepe marti, 25 iulie – pe Coldplay.com De asemenea, pentru evenimentul de la Bucuresti pe site va fi disponibila si o campanie de presale destinata clientilor BCR. Campania de presale pentru Bucuresti va incepe la ora 09:00, precum si pentru Atena, Budapesta, Lyon, Roma si Helsinki, si la 10:00 pentru Dusseldorf, Munich, Viena si Dublin. Vanzarea pentru publicul general incepe vineri, 28 iulie, la 10:00 pentru toate orasele.

Dupa succesul extraordinar al turneului European Coldplay din vara aceasta – ce a culminat seara trecuta cu cel de-al patrulea show la Amsterdam – trupa a anuntat astazi a treia parte a turneului Music Of The Spheres World Tour, cu date programate in Europa in lunile iunie, iulie si august 2024.

coldplay-romania-2023

Pe lista concertelor sunt incluse si primele showuri ale trupei in Romania, Grecia si Finlanda, precum si primul show la Roma de la concertul din 2003 si prima vizita in Budapesta dupa evenimentul din 2008.

De la primul concert al turneului,  “Music Of The Spheres World Tour”, ce a avut loc in martie 2022, Coldplay a vandut peste 7.5 milioane de bilete – cea mai mare cifra de vanzari a unui turneu in ultimii doi ani. Turneul a primit review-uri pozitive atat de la fani, cat si de la critici si a primit titlul de “Favourite Touring Artist” in cadrul premiilor AMA din 2022, precum si titlul de “Turneul Anului”, oferit de iHeartRadio Awards in 2023.

 

 

Luna trecuta, un raport al Institutului de Tehnologie din Massachusetts a dezvaluit ca acest turneu Coldplay a produs pana acum cu 47% mai putine emisii de CO2 decat turneul precedent din 2016/ 2017 (in urma unei comparatii de la show la show) si ca pana in prezent au fost plantati deja 5 milioane de copaci in toata lumea (cate un copac pentru fiecare participant la concertele trupei).

Datele turneului European:

IUNIE 2024

 • 8: Atena – Stadionul Olimpic
 • 12: Bucuresti – Arena Națională
 • 16: Budapesta – Puskás Aréna
 • 22: Lyon – Stadionul Groupama
 • 23: Lyon – Stadionul Groupama 

IULIE 2024

 • 12: Roma – Stadio Olimpico
 • 13: Roma – Stadio Olimpico
 • 20: Düsseldorf – Merkur Spiel-Arena
 • 21: Düsseldorf – Merkur Spiel-Arena
 • 28: Helsinki – Olympiastadion

AUGUST 2024

 • 15: Munich – Olympiastadion
 • 17: Munich – Olympiastadion
 • 21: Viena – Ernst-Happel-Stadion
 • 22: Viena – Ernst-Happel-Stadion
 • 29: Dublin – Croke Park
 • 30: Dublin – Croke Park

Coldplay au confirmat de asemenea ca vor pune la dispozitia publicului, la o data ulterioara, un numar limitat de bilete Infinity Tickets. Coldplay va lansa Infinity Tickets pentru fiecare concert, din dorinta de a se asigura ca preturile biletelor pentru evenimentele din cadrul turneului Music Of The Spheres World Tour sunt accesibile pentru fani. Infinity Tickets vor costa aproximativ 20 EURO. Comenzile pentru aceste bilete vor fi restrictionate la 2 bucati per fan si se vor putea cumpara doar in pereche de doua locuri (situate unul langa altul).

DHL este Partenerul Logistic Oficial al turneului Music Of The Spheres World Tour, sustinand trupa in misiunea ei de a reduce emisiile directe ale turneului cu 50%.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.