OFERTE SPECIALE

Oferta Phoenicia Holiday Resort

Oferta Phoenicia Holiday Resort

Litoralul românesc nu este mai scump decât cel bulgăresc sau grecesc de aceea va prezentam o oferta de la Phoenicia Holiday Resort si va explicam si motivele pentru care facem afirmatia din titlu.

Într-un moment în care informația, uneori incompletă, circulă atât de rapid și pe canale atât de diverse, dorim să facem câteva precizări. Atunci când se compară prețuri, trebuie luate în calcul următoarele: categoria de clasificare a hotelului, tipurile de camere și dotările acestora, pachetele de masă, serviciile suplimentare, incluse în tariful total al sejurului dar și transportul până la destinație. Si o sa intelegeti ca preturile nu sunt deloc disproportionate. Iar zecile de mii de turisti multumiti care deja au fost aici pot garanta acest lucru.

Phoenicia Holiday Resort este primul resort de pe litoralul românesc, de patru stele, care oferă din 2010 soluția ideală pentru cei care aleg să-și petreacă vacanța sau concediul alături de cei dragi, oferind tot confortul necesar atât pentru odihnă și relaxare cât și pentru distracție la malul Mării Negre.

 Phoenicia Holiday Resort se intinde pe o suprafata de peste 100.000 mp si este pozitionat la o distanta de 100m de plaja, cel mai mic spatiu de cazare are 65mp, toate spatiile de cazare sunt dotate cu chicineta, turistii au acces gratuit la o baza sportiva, la 7 piscine si la o plaja privata, dotata cu sezlonguri. Acestea sunt cateva dintre aspectele care se iau in calcul atunci cand se compara tarife.

Totodata, Phoenicia Holiday Resort  a instituit masuri de preventie Covid-19 cum rar se gasesc in Romania. Astfel, reprezentantii hotelului ne-au transmis cateva dintre ele:

 • Am instalat covorașe dezinfectante și dispozitive cu gel dezinfectant la intrările principale.
 • Am instalat dispozitive cu dezinfectant la recepție, lifturi și alte zone publice din hotel.
 • Pentru păstrarea distanțării sociale, am asigurat culoare prestabilite în zonele aglomerate și am marcat locurile de așteptare la recepție, lifturi și restaurant.
 • Am instalat la recepție un panou de protecție din plexiglas. Completarea fișei de înregistrare se va face de către recepționer, datele fiind furnizate de către oaspete. Acesta din urmă va trebui doar să semneze.
 • Angajații complexului vor purta mască și mânuși, iar starea lor de sănătate va fi monitorizată în permanență.
 • Vom dezinfecta constant toate punctele de contact (mânere, balustrade, întrerupatoare, robineți, blaturi, butoane lift, cartele acces cameră).
 • Oaspeților care doresc o minimă interacțiune cu personalul hotelului, le oferim varianta de a face curațenie și de a dezinfecta camerele doar la check-in/check-out, iar schimbarea lenjeriei și menajul să se efectueze doar la cerere. Posibilitatea de a face menajul zilnic rămane valabilă pentru oaspeții care solicită astfel.
 • Am eliminat din camere și zonele publice revistele, pliantele, hârtiile și alte materiale printate.
 • Accesul la restaurant se va face pe o singură intrare, mesele vor fi amplasate la o distanță de 2 metri și numărul de persoane de la o masa va fi limitat la 4 ( nu se aplică membrilor aceleiași familii) .
 • Bufetul va fi amplasat în mai multe zone, pentru a evita aglomerarea spațiului.
 • Personalul care va servi la bufet va purta măști și mânusi de protecție și va înmana tacâmurile și vesela, pentru a evita atingerea lor de mai multe persoane.
 • În cazul în care numărul oaspeților va fi mai mare decât capacitatea maximă admisă în restaurant, respectând distanța impusă, vom stabili anumite intervale orare în care se va lua masa, pe serii, și vom înregistra preferințele oaspeților. Spre exemplu, la mic dejun vom oferi 2 variante de interval: 07.30 – 09:00, 09:30 – 10:30. Vom proceda în acest fel și pentru pachetele achiziționate cu demipensiune sau all inclusive.
 • În pauza dintre seriile de servire vom dezinfecta mesele, scaunele, aparatele din restaurant (aparate cafea, aparate prăjit pâine etc) și suprafețele adiacente.
 • La piscină și la plajă șezlongurile vor fi depărtate și igienizate după fiecare utilizare.
 • Calitatea apei din piscine se verifica la interval prestabilite.
 • Am asigurat training de perfecționare a personalului cu privire la normele și măsurile sanitare impuse de Direcția de Sănătate Publică.
 • În fiecare noapte se vor desfașura acțiuni de dezinfectare a tuturor spațiilor din cadrul unității hoteliere (interioare și exterioare).
 • În incinta complexului avem un centru de prim-ajutor cu asistent medical, iar oaspeții noștri vor beneficia de servicii medicale GRATUITE.

Acestea dovedesc grija pentru turisti si pentru sanatatea lor.

Oferta Călătorim acasă!

Alege litoralul românesc, alege Phoenicia Holiday Resort
Reduceri de 40%

Reducerile sunt:
Discount 40% : cazare în perioada 03.07.2020 – 27.07.2020;
Discount 30% : cazare în perioada 28.07 – 13.09.2020;

Termeni și Condiții

✔️Discount-ul se aplica la tariful de cazare.
✔️Oferta este valabila incepand din 18.06.2020, in limita pachetelor disponibile.
✔️Plata se efectueaza INTEGRAL in 48 ore de la confirmarea rezervarii.
✔️Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii active , sau discount-uri suplimentare.
✔️Pentru cazare in regim single se va calcula 80% din pachetul pentru 2 adulti.
✔️Oferta este pentru sejururile de minim 5 nopti, cu un pachet minim de masa, mic dejun.
✔️Oferta este in limita pachetelor disponibile.

Daca nu stii inca nimic despre acest resort te invitam sa il descoperiti citind acest articol.

Vă încurajăm să iubiți România! 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.