OFERTE SPECIALE

Hai la mare de 1 Mai

1 Mai la marea noastra

Petrece traditional 1 Mai la mare intr-un hotel special in zona cea mai frumoasa si eleganta din Mamaia. Incepanad de luni 9 martie, poti beneficia de aceasta oferta! Nu o rata!

Phoenicia Luxury Hotel ofera turistilor un sejur de 1 Mai la mare in perioada 30.04.2020-04.05.2020 la pretul de 299 euro/persoana. Pretul include cazare si mic dejun inclus.
  • Pentru cazare in regim single se va calcula 80% din pachetul pentru 2 adulți.
  • Oferta pentru primiele 50 de rezervari este cu 20% reducere
  • Plata va fi efectuata integral in 48 de ore de la confirmarea rezervării.

Clasat in top 10 printre hotelurile de pe litoralul romanesc, Phoenicia Luxury este reflexia celor mai exigente asteptari. Ofera acces direct la plaja privata si o priveliste idilica catre Marea Neagra. Este destinat tuturor categoriilor de varsta, care vor sa aiba parte de concedii relaxante sau active.

phoenicia-luxury

Hotelul dispune de 180 de spatii de cazare destinate atat cuplurilor ce doresc sa aiba parte de liniste si relaxare intr-o atmosfera romantica, cat si grupurilor de prieteni dornici de distractie si aventura, dar si familiilor cu copii de toate varstele.

phoenicia-luxury

phoenicia luxury

Toate camerele au vedere laterala catre mare si ofera un spatiu generos de cazare. Asadar, la Phoenicia Luxury, oaspetii beneficiaza de cele mai multe facilitati de pe litoralul romanesc, pe care le pot gasi in acelasi loc. Pe langa confortul ireprosabil oferit de camerele si apartamentele atent decorate, antrenul permanent sustinut de animatori si artisti, mesele de o diversitate nemaiintalnita pe litoral, a fost gandit pentru dumneavoastra tot felul de facilitati, pentru a nu duce lipsa de nimic pe parcursul intregului sejur petrecut la noi: masaj, sauna, baza sportiva, centru medical,  complex de magazine, beauty salon, echitatie, entertainment, baruri si cafenele etc.

Oaspetii beneficiaza de acces la toate facilitatile si serviciile gratuite de la Phoenicia Holiday Resort.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.