Mituri despre coronavirus

Mituri despre coronavirus

In situatia de astazi, cand aceasta epidemie ( periculoasa/banala ) a reusit sa ajunga si in Romania si se imprastie repede, avem o gramada de “sfaturi” online despre cum putem sa o combatem. De la sfaturi babesti la fel de fel de mituri urbane. Mai jos gasiti cateva lucruri care va lamuresc. Panica este mai rea ca orice asa ca dincolo de a trata aceasta epidemie cu seriozitate este extrem de necesar sa nu facem o Apocalipsa si sa o tratam cu calm. Va trece mai devreme sau mai tarziu si lucrurile vor reintra in normal. Pana atunci aveti mai jos informatiile preluate de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

mituri-coronavirus

mituri-coronavirus

mituri-coronavirus

 

mituri-coronavirus

mituri-coronavirus

mituri-coronavirus

mituri-coronavirus

Poate cea mai haioasa si mai specific romaneasca idee( mai este cea cu tuica sau palinca )  este de a manca usturoi. Pe principiul nu iti face bine dar nici rau. Daca nu vreti sa goniti de langa dumneavoastra pe toti cei dragi sau cunoscuti mai bine va abtineti. Coronavirus-ul nu e vampir…

mituri-coronavirus

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.