Nice Car

Nice Car

Nice car nu vine de la masina draguta, vine de la orasul Nice sau Nisa si de la niste masinute super cu care poti sa te dai prin oras. Cred ca toti avem amintiri despre masinutele alea mici pe care le conduceam cand eram copii prin parcurile de distractii. Ei bine, in Nisa am descoperit o companie care iti inchiriaza o asemenea masinuta pentru doua persoane, iti da un GPS si te lasa sa te plimbi prin oras sau pe unde vrei tu de capul tau. E ca o plimbare cu o minidecapotabila pe stradute sau pe faleza si nu numai ca atragi atentia dar toti rad si zambesc atunci cand te vad. Nici nu s-a putea altfel. Ia priviti ce o sa conduceti…

nicecar

Am descoperit Nice Car datorita French Riviera Pass. Cardul iti ofera gratuit o plimbare de o ora prin oras. Ai insa posibilitatea de a alege din mai multe oferte. Astfel poti inchiria o masinuta de acest gen pentru urmatoarele preturi

  • 1 ora – 35 de euro
  • 150 de minute – 50 de euro
  • 4 ore – 80 de euro
  • 8 ore – 120 de euro
  • 10 ore – 160 de euro

Ideea este ca pretul se imparte la doi pentru ca masinuta are doua locuri. Fiecare masinuta este dotata cu GPS si are setate niste trasee pentru fiecare tip de inchiriere si atinge maxim 35 de km/ora. Astfel ca daca mergi o ora ai un traseu, daca mergi 4 ai altul. Fireste ca nu sunt obligatorii dar sunt gandite in asa fel incat sa iti ofere maximum de satisfactie si de drum pentru timpul inchiriat.Este usor de condus si dupa ce te obisnuiesti cu ea este o adevarata placere!

Nu uita! Ai nevoie de permis de conducere!

Nu este greu sa inchiriezi o asemenea masinuta. Este de preferat sa faci o programare cu o zi inainte, apoi de undeva foarte aproape de port, o ridici cu o procedura aproape identica cu cea a inchirierii unei masini normale. Ti se face un instructaj, aratai permisul de conducere, semnezi un proces-verbal in care scrie starea masinutei si primesti cheia. Uneori ti se poate ere un depozit dar nu e obligatoriu.

nice car

 

Noi am luat masinuta pentru o ora, timp suficient pentru un drum la Castelul de pe muntele Alban, o fortareata ce aduce a castel, construita prin 1560 dar un loc ce iti ofera o panorama superba asupra golfului Villefanche, golf pe care altfel nu prea ai ocazia sa il vezi. a si timp suficient si pentru un tur prin oras. Daca optezi sa inchiriezi pentru mai mult timp insa, drumurile sunt mai lungi si presupun ca si mai interesante. Oricum o sa ai optiuni date de GPS sau de Martin, cel care iti inchiriaza masinuta.

Nice Car este o optiune de distractie in Nisa. Merita incercata pentru senzatiile oferite.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?