EVENIMENTE

Miercuri, 2 septembrie, Violetta Live

Miercuri, 2 septembrie, Violetta Live vine pentru prima oara in Romania!

     Fanii Violetta vor avea sansa unica de a-si vedea artistii preferati interpretand live cele mai indragite melodii din sezoanele 1, 2 si 3 ale serialului cu acelasi nume, in cadrul unui eveniment ce face parte din turneul international Violetta Live 2015.

    Concertul Violetta Live este programat sa inceapa la ora 19:30, dar accesul in incinta Pietei Constitutiei se va face incepand cu ora 16:30, fie dinspre Academie (Calea 13 Septembrie) – pentru sectoarele C1-1, C1-2, C1-3, C2-1, C2-2, C2-3, C3-1, C3-2, C4-1, C5-1, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, fie dinspre statia de metrou Izvor (Piata Natiunile Unite) pentru sectoarele C1-3, C1-4, C1-5, C2-3, C2-4, C2-5, C3-3, C3-4, C4-2, C5-2, O, P, Q, R, S, T, U, V, X, Y, Z.  Accesul pentru posesorii de pachete speciale VIP (Meet & Greet, Gold si Silver) se va face numai prin dreptul culoarelor speciale marcate corespunzator de la fiecare dintre cele doua intrari. Pentru detalii, va rugam sa verificati schita atasata.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv  sticle de parfum de orice marime, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

In caz de ploaie, pentru ca evenimentul se desfasoara in aer liber, organizatorii recomanda spectatorilor sa foloseasca pelerine de ploaie, accesul cu umbrele in spatiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranta.

Jetoane pentru bauturi si mancare. In incinta Pietei Constitutiei vor fi comercializate bauturi racoritoare, apa si gustari. Nu vor fi comercializate bauturi alcoolice si nici bere fara alcool. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achizitionate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi returnate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 21:45, fie pana pe 30 septembrie 2015, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.

La locatie vor fi amenajate puncte de merchandise oficial Violetta, unde plata se va putea efectua cu numerar sau card.

Minorii cu varsta sub 14 ani pot participa la eveniment doar insotiti de parinti sau de un adult tutore. O persoana cu bilet intr-o  anumita categorie de pret nu va avea acces la locurile dintr-o categorie superioara sau inferioara de pret, ci doar in categoria in care si-a achizitionat biletul. Se recomanda parintilor sau tutorilor care insotesc copiii sub 14 ani sa isi cumpere bilet in aceeasi categorie de pret cu biletele copiilor, intrucat organizatorii nu isi pot asuma responsabilitatea pentru copiii lasati neinsotiti. De asemenea, prezenta bebelusilor nu este recomandata din cauza zgomotului foarte puternic, daca parintii aleg totusi sa vina la concert alaturi de acestia, o vor face pe propria raspundere, accesul celor mici fiind posibil numai in baza unui bilet valid.

De asemenea, pentru o experienta cat mai placuta pe durata spectacolului, toti spectatorii sunt rugati sa respecte cateva reguli de conduita:

  • sa ocupe doar scaunele alocate biletelor achizitionate;
  • sa ramana asezati pe toada durata concertului, pentru a nu incomoda spectatorii aflati pe randurile din spate;
  • sa nu se apropie sub nicio forma de baricadele de la scena, astfel incat toti participantii la spectacol sa poata beneficia de vizibilitate optima in conditii de maxima siguranta.
Circulatia rutiera in zona si parcare. In perioada premergatoare concertului, in zona Pietei Constitutiei se vor aplica restrictii de circulatie, dupa cum urmeaza:
  • pe banda 3 din jurul Pietei Constitutiei
  • pe banda 1 de pe Bd. Libertatii (in directia Izvor/ Bd. Natiunile Unite)
  • pe banda de parcare din semicercul Pietei Constitutiei
  • si pe Bulevardul Unirii (spre Casa Poporului), dupa prima trecere de pietoni.
Circulatia va fi inchisa complet pe bulevardele ce duc spre Piata Constitutiei, de pe 02.09.2015 la ora 08:00, pana pe 03.09.2015 la ora 06:00, fapt pentru care se recomanda utilizarea urmatoarele trasee, ca rute ocolitoare:
  • Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Piata George Cosbuc – Bd. Regina Maria;
  • Str. Izvor – Str. Hasdeu – Splaiul Independentei;
  • Bd. Unirii – Piata Unirii – Splaiul Independentei – Str. Hasdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Ca urmare a lipsei locurilor de parcare din zona Pietei Constitutiei, organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun sau a serviciilor de taximetrie ori car pooling.

Biletele sunt disponibile in continuare pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si la partenerii afiliati, urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate (in limita disponibilitatii!) si de la intrare, de la casele de bilete amplasate in dreptul celor doua cai de acces.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *