HOTELURI

Primul Sheraton din Romania

Starwood Hotels&Resorts

deschide primul Sheraton din Romania in Bucuresti.

   In centrul Bucurestiului, in locul ocupat de fostul hotel Howard Johnson, s-a deschis noul hotel Sheraton. Hotelul Sheraton București a însemnat o investiţie de aproximativ 6 milioane de euro, procesul de rebranding și redesign al hotelului implicând o serie importantă de facilităţi specifice brandului Sheraton!

Sheraton Bucharest Hotel va avea 270 de camere, două restaurante, un bar şi un club lounge.

    Reţeaua Sheraton Hotels & Resorts oferă oaspeţilor săi posibilitatea de a explora, relaxa și experimenta toate opţiunile de călătorie, în peste 430 de hoteluri în aproape 75 de ţări din întreaga lume. Fiind cel mai mare brand al grupului Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., Sheraton a lansat recent Sheraton 2020, un plan de marketing proiectat pentru a face din Sheraton un brand mai puternic.

     Din 1937 până în prezent, Sheraton Hotels & Resorts rămâne un etalon al industriei de profil continuând să inoveze și să ofere clienţilor săi experienţe memorabile pentru fiecare călătorie în complexurile sale. De aceea, serviciile și facilităţile pe care oaspeţii le întâlnesc în hotelurile Sheraton sunt unice pe piaţa hotelieră, fiind perfecţionate constant pentru a upgrada confortul acestora.

     “Suntem încântaţi să fim parteneri alături de Grand Plaza Hotel în realizarea primului nostru proiect de dezvoltare a unui hotel prin care vom introduce brandul Sheraton în capitala României, o capitală cu un potenţial şi o dinamică extraordinară“, a declarat într-un comunicat Michael Wale, preşedintele Starwood Hotels & Resorts, Europa, Africa şi Orientul Mijlociu.

sheraton

    Sheraton București oferă oaspeţilor săi posibilitatea de fi la curent cu proiectele și munca lor și mai aproape de familie și prieteni atunci când călătoresc, oferindu-le o zonă de relaxare dotată cu tehnologie inovatoare. La Link@ Sheraton Café powered by Centro Sweets, oaspeţii se pot relaxa, citi, uita la televizor, naviga pe terminalele web sau pot chiar socializa.

 • Internet  Gratuit
 • Cea mai  modernă  tehnologie în comunicaţii
 • Alternativă  eficientă  pentru  lucrul in cameră sau relaxare

Sheraton Club Lounge – Este demonstrat că oaspeţii  petrec  mai mult timp în Link@Sheraton Café decât în camerele lor

     Sheraton Club Lounge este cel mai important program ce poartă semnătura Starwood Hotels & Resorts. Aici este locul unde oaspeţii se pot relaxa cu prietenii și familia sau se pot întâlni cu partenerii de afaceri, într-un spaţiu confortabil și rafinat, în timp ce admiră priveliștea impresionantă a Bucureștiului.

 • Mic-Dejun gratuit  și gustări  pe tot parcursul zilei
 • Wi-Fi  gratuit
 • Servicii personalizate VIP
 •  Sheraton Club este al doilea cel mai popular beneficiu în rândul membrilor SPG Platinum
 •  Este experienţa premium Sheraton reprezintă o reală oportunitate pentru  oaspeţi de a-și upgrada confortul, devenind oaspete Sheraton Club și             bucurându-se de facilităţi suplimentare

Sheraton Sweet Sleeper™ Bed

       Sheraton Sweet Sleeper™ Bed este un serviciu unic în zona de ospitalitate. Serviciul întrunește cel mai înalt nivel al sistemului de rating pentru cazare și restaurante administrate de AAA: nivelul AAA Five Diamond. Patul Sheraton Sweet Sleeper™ are beneficii reale pentru recuperarea oaspeţilor, eliminând punctele de presiune din corp și încurajând buna circulaţie a sângelui. 

Succesul acestui pat a fost atât de mare încât Sheraton a deschis un magazin online pentru clienţii care doresc să îl achiziţioneze pentru casele lor.

 • Saltea de pluș cu 7 straturi
 • Lenjerie de pat de lux, din bumbac
 • Perne confortabile, hipoalergenice
 • Saltea cu structură din arcuri elicoidale care ia forma   corpului și ofera un somn liniștit

Sheraton Fitness Center

      Sheraton Fitness Center este un centru de fitness unic, cunoscut în întreaga lume pentru abordarea sa în promovarea unei vieţi sănătoase, cu ajutorul a “4 factori”: concentrare, nutriţie, mișcare, recuperare. Sheraton Fitness Center oferă programe revoluţionare de fitness și este dotată cu cele mai moderne echipamente din domeniu. În parteneriat cu renumitul brand, Color Your Plate, Sheraton Fitness are grijă de alimentaţia și energia oaspeţilor în timp ce aceștia călătoresc.

Paired Perfectly

     Sheraton București vine cu încă o noutate pe piaţa hotelieră din România, de data aceasta în domeniul Food & Beverage, cu un program special ce poartă semnătura Sheraton: Paired Perfectly. Acesta este un program culinar inovativ, ce oferă oaspeţilor oportunitatea de a combina preparatele într-un mod diferit. Meniul este inspirat din bucătăria internaţională dar folosește și arome locale, programul având scopul de a mânca preparate autentice. Porţiile sunt de dimensiuni mici, asociate perfect cu bere artizanală sau cu vinuri premium, semnate Sheraton. În plus, aceste mini-meniuri pot fi personalizate în funcţie de gusturile și preferinţele clienţilor.

Starwood Preferred Guest

    Odată cu deschiderea hotelului Sheraton București, brandul hotelier introduce pe piaţa din România cel mai amplu program de loialitate din industrie, Starwood Preferred Guest (SPG) care permite membrilor să câștige și să utilizeze puncte pentru sejururi, upgradeuri de camere și bilete de avion, fără a impune și restricţiona datele de rezervare.

P.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *