GORAN Bregovic la Bucuresti

GORAN Bregovic la Bucuresti: Program si reguli de acces si alte informatii utile

   Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de “Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta , in cadrul primei editii a festivalului intercultural, BARO FORO !goran

   Festivalul va avea loc pe 29 august la Arenele Romane din Bucuresti. In deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & The Zuralia Orchestra si GIPSY CASUAL.

PROGRAM SI REGULI DE ACCES

    Accesul in incinta Arenele Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 17:00 iar prima trupa, Rona Hartner acompaniata de Zuralia Orchestra, cu un program balcanic gospel urca pe scena la ora 18:00. Provincialii vor ataca scena incepand cu ora 18:45 urmati apoi de la ora 19:30 de un show inedit marca The Zuralia Orchestra cu un show special gipsy. Incepand cu ora 20:30 Gipsy Casual va asteapta cu multe surprize iar maestrul Bregovic va urca pe scena la ora 22:00 pentru un show de peste 90 de minute.

 • In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
  • sticle, conserve,
  • mancare sau bauturi de orice fel,
  • artificii, arme, obiecte periculoase,
  • umbrele (se anunta 30 de grade si soare),
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
  • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

    Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa pareasca zona de eveniment o pot face dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alt bilet.

     Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

    Accesul in zonele A-VIP si zona B se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a festivalului. Posesorii de bilete in Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E care sunt dedicate zonei VIP. Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale dar si la intrare in ziua concertului.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?