EVENIMENTE

Cum a fost la Chris de Burgh

Chris de Burgh a facut furori printre spectatorii aflati, joi seara, la Sala Palatului!ChrisDeBurgh04

   Sobru, romantic, cu mult bun simt si foarte simpatic, Chris de Burgh a oferit spectatorilor, ieri seara, un concert acustic, ce a durat mai bine de 100 de minute, un eveniment daruit special romanilor, toate cu gandul la situatia atat de nefericita in care s-au gasit cei din clubul Colectiv.

   Decizia a fost luata la inceputul saptamanii. Nu a dorit sa punem accent pe acest aspect, a fost subtil, modest si a mentinut o atitudine cat mai potrivita unei astfel de situatii si nu a  subliniat excesiv acest gest nobil. Yesterday, cover Beatles, a fost piesa ce a marcat acest moment si prin care si-a exprimat tristetea.Lumina discreta, doar el cu vocea, pianul, chitara si hit-uri dintre cele mai cunoscute, dar si melodii Beatles. Cu toate acestea, atmosfera a fost relaxata, avand in vedere ca artistul a avut grija sa binedispuna audienta cu o serie de glume rostite pe o un glas in soapta, cu amintiri haioase, dar si intima totodata, publicul fiind in permanenta cu zambetul pe buze.

Lady in Red a fost secventa pe care Chris de Burgh a facut baia de multime. De la dreapta la stanga, n-a ratat nimic, spectatorii fiind foarte calzi.

Printre piesele interpretate enumeram: A Woman’s Heart, The Hands of Man, Sailing Away, Africa, Sailor, Lady in Red, High on Emotion, A Spaceman Came Travelling, Borderline, Missing You, Pretty Woman sau Hey Jude, Yesterday, Those Where The Days.

A iesit de pe scena int-o mare de aplauze si n-a mai mai revenit pe scena, cu toate ca spectatorii asteptau si un al doilea bis. Asa a si parasit Sala Palatului, fara a fi zarit. Si-a pus puloverul, plecand rapid la hotel.

Chris De Burgh

ChrisDeBurgh02

ChrisDeBurgh03

ChrisDeBurgh05

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *