Bucharest Technology Week

Bucharest Technology Week

Ține pasul cu evoluția tehnologiei la Bucharest Technology Week

Gadgeturile, roboții și sistemele inteligente au schimbat modul în care lucrăm și trăim, urmând să aibă un impact și mai mare în anii viitori. Pentru cei care se întreabă cum vor avea aceste impact asupra zilei de mâine, Universum Events organizează pe 23-29 mai Bucharest Technology Week, o săptămână de evenimente în care vizitatorii vor putea explora cum tehnologia va schimba viitorul. Înscrierile se fac pe site-ul www.techweek.ro.

O industrie de peste 4 miliarde de euro

Industria de software și IT din România a cunoscut creșteri seminificative recent, cu venituri estimate de peste 4 miliarde de euro în 2015 și o prognoză de creștere până peste 6 miliarde de euro în anul 2020 (conform Pierre Audoin Consultants).  Dezvoltarea companiilor locale a dus România pe locul 2 în Europa Centrală și de Est în topul celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, având cea mai mare creștere în 2015 și fiind depășită doar de Polonia.

Tehnologia e folosită de companii din toate industriile, iar evenimentul Bucharest Technology Week aduce laolaltă lideri din mediul internațional și local pentru a discuta și explora inovațiile tehnice în 4 conferințe de business tematice desfășurate la Athénée Palace Hilton. Fie că e vorba de folosirea tehnologiei în dezvoltarea inovațiilor în companii, în creșterea unui brand, în toate procesele companiei sau pentru dezvoltarea de software, conferințele Innovation Summit, Brands + Tech Summit, Enterprise-IT Summit și Java Dev Summit vor reuni profesioniști interesați de aceste teme.

-btw

Ieșind din registrul clasic de conferințe, una dintre sesiuni va fi Lego Serious Play, în cadrul cărora participanții își vor dezvolta creativitatea și abilitățile de lucru în echipă prin joacă. Agenda, speakerii și înscrierea pentru conferințe e disponibilă pe www.techweek.ro.

Domenii din ce în ce mai diverse folosesc acum inovații tehnologice. De exemplu, printarea 3D are în prezent aplicații în medicină, inginerie și multe alte domenii, iar soluțiile smart home ne oferă control asupra a ceea ce se întâmplă în casele noastre de la distanță, precum pornirea luminii sau monitorizarea alarmelor de inundație printr-o aplicație mobilă. Comunicarea prin rețele WiFi a gadget-urilor și echipamentelor electrice, înseamă că vei putea da drumul mașinii de spălat sau aspiratorului de la distanță, cu telefonul mobil ca punct central de comandă.

În plus, preocuparea asupra mediului determină din ce în ce mai multe persoane să cumpere mașini electrice și hibride, iar companiile și instuțiile publice construiesc împreună infrastructura necesară pentru ele. Toate acestea plus alte soluții și produse vor fi prezente în expoziția din cadrul Bucharest Technology Week, pe 27-29 mai, în Piața George Enescu. Participanții vor putea interacționa cu iRobot, Toyota, BMW Group Romania, Smart Bill, Ninebot, iPrint 3D, Uber, Quick Mobile și alții. Accesul este liber de vineri până duminică, cu înscrierea în prealabil pe www.techweek.ro/tickets-expo, iar cei înscriși vor afla primii despre noii expozanți anunțați.

Conferințele sunt susținute de AMD în calitate de Partener al Innovation Summit, Siemens în calitate de Partener al Enterprise-IT Summit, iQOS în calitate de Partener al Brands+Tech Summit  și  ING în calitate de Partner al Java Dev Summit și de Metro Systems și Luxoft în calitate de sponsori ai evenimentului. Partenerii digitali sunt Kubis Interactive și TheCon.

  • Asociații și instituții partenere: ANIS, ARIES, Netherlands Romanian Chamber of Commerce, IAA, SNSPA, Universitatea București
    Parteneri media principali Bucharest Technology Week:
    Kiss FM, Playtech.
  • Parteneri media Bucharest Technology Week: Adhugger, Agora.ro, Androidro.ro, Bucharest City App, Business24, Business Arena Magazin, Calatoria Perfecta, Revista CARIERE, Comunicatedepresa.ro, Eskape, Forbes, Goingout.ro, Hotnews, Ibusiness, IQads, Inoras.ro, Institutul de Marketing, IT trends, Itchannel.ro, Learning Network, Market Watch, Marketing Solutions, Romanian Start Ups, Sapte Seri, SMARK, SolutiiPC.ro, Tech café, Tech Hub, Thetrends.ro, Urban.ro, Ziare.com.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?