S-a lansat cartea “In Liceu”

“In liceu” este in librarii.

    Azi, 05.05.2016 la ora 11.00, la Libraria Carturesti Verona din Capitala, a avut loc lansarea cartii “In liceu” by Andreea Coscai in prezenta a peste 100 de invitati.  Proiectul “In liceu” nascut acum 1 an si dezvoltat si indeplinit alaturi de Editura Integral aduce pe piata din Romania un nou concept al generatiei de azi. Ceea ce vor si simt liceeni de azi trecute pe hartie. Nascut in mediul on-line, acest proiect a migrat catre tipar si pune in evidenta gandirea, problemele, iubirile, dezamagirile, sperantele si visele celor care astazi sunt liceeni. In epoca tehnologiei, cand privirile sunt atintite spre un desktop sau ecran de telefon, cand interactiunile dintre oameni sunt bazate pe like-uri si share-uri, proiectul “In Liceu” leaga si in realitate prieteniile din on-line.

CARTEA

AFISIn Liceu

Un proiect unic in peisajul de azi in Romania, care va continua prin implicarea in viitor a altor liceeni.

Prezentatorul evenimentului, domnul Costel Postolache – director al Editurii Integral a prezentat invitatii si le-a cerut cateva cuvinte despre amintirile lor din liceu si parerea despre proiect. Dan Costea, Matei Tibacu ( Coma ), Stella Badea – make up artist, Maria Gheorghiu – artist folk, Nicoleta Mihai  si Andrei Florea ( prezent in randurile cartii ) – cadre didactice si indrumatori ai liceenilor din Colegiul National “George Cosbuc”, au fost prezenti la lansarea cartii si au rememorat amintirile din liceu cu nostalgie, in fata unui  numar mare de participanti, apreciind in mod deosebit aceasta lansare si acest proiect. Vedete sau cadre didactice au rostit cateva cuvinte despre generatiile de azi si cele din care au facut ei parte. I-au indemnat sa aiba curaj si sa tinteasca cat mai sus.   De ce sa fii “altcineva” cand poti sa alegi sa fii “cineva”! I-au indemnat pe cei prezenti, majoritatea dintre ei liceeni, sa isi urmeze visele si sa aleaga pasiunea.

lansare

Andreea Coscai a vorbit despre inceputurile proiectului, despre cum a evoluat acesta, dificultatile si munca depusa. A readus in atentie frumusetea gasita in diversitatea raspunsurilor si a parerilor fiecarui licean prezent in proiect. In opinia ei acest proiect a fost “o calatorie” finalul ducandu-te in varf si oferind privelistea lucrului bine facut de care te poti bucura. Oricine din carte sau dintre cei prezenti  la lansare ar trebui sa aiba curajul si determinarea de a porni la drum. Motto-ul Andreei scris si pe coperta cartii este “Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna cine esti” si exact spre asta tinde generatia noua. Gandirea pozitiva si munca fac  din ei o generatie de exceptie de la care toata lumea asteapta lucruri mari.

[youtube]https://youtu.be/hfd686ukIwA[/youtube]

Dupa lansare au urmat surprizele dulci, autografele, tricoul semnat de toti, pozele si interviurile acordate presei.

autografe

TORT ZOOMSERIE

Cartea poate fi cumparata din librarii si on line de pe site-ul http://eintegral.ro/

directorul editurii integral domnul Costel Postolache si Adreea Coscai

Multumiri sponsorilor:

  • Cofetaria Zoomserie  – pentru tortul minunat
  • Savcom –  pentru produsele personalizate “In Liceu”
  • Axelle –  pentru cosmeticele oferite tuturor
  • Floraria Bizantina –  pentru aranjamentul floral superb
  • Fru Fru – Urban Monkey –  pentru sucurile bio oferite

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?