SERVICII

Bucharest By Car

Bucharest By Car  – stil și confort!

    In lumea grăbita și plina de viteza în care trăim, a ajunge din punctul A în punctul B într-un timp cât mai scurt a devenit o necesitate. Se pierd bani și oportunități din lipsa de timp, din cauza traficului sau a unui taxi ce nu are permisiunea de a ajunge în aeroport. Se pierd afaceri pentru ca emailul nu a ajuns sau a ajuns dar persoana de contact nu a ajuns la o întâlnire. Ne adaptam la fiecare schimbare de sistem și cautam mereu cele mai bune servicii de pe piața.

S Class corporate

O alternativa plina de stil este Bucharest By Car.

Pentru cei care trăim și muncim în spiritul afacerilor de azi, contează rapiditatea, confortul, ușurința de a fi folosit dar și stilul. Iar Bucharest By Car oferă pe lângă cele spuse și stil. Daca peste 200 de companii și persoane fizice apelează în mod frecvent la serviciile de transport, transfer aeroport Otopeni și închiriere limuzine și minivanuri cu șofer e clar ca ceea ce fac fac bine și ca sunt apreciați!

Pentru mine a fost o necesitate. Sigur stiti de problemele din ultimul timp de la Aeroportul Otopeni. Cu interzicerea taxiurilor si asa mai departe. Din punctul meu de vedere orice rau este spre bine. Asa i-am descoperit pe cei de la Bucharest By Car. Va spuneam mai sus…mereu cautam alternative.

IMG_0835

Asa cum noi suntem aproape peste tot în social media si cei de la Bucharest By Car sunt prezenți. Eu i-am găsit pe pagina de facebook dar exista aplicații în Google Play si Apple Store sau pot fi găsiți pe WhatsApp la 0734.299.299. Nu e nevoie de cont, de înregistrare. Primești e-mailuri la fiecare mișcare. Te înștiințează cu privire la rezervare, traseu, unde te așteaptă șoferul, când ajunge… O imagine clara pas cu pas. Practic și ușor de ajuns la ei! Automobilele Mercedes elegante conduse de persoane vorbitori de cel putin o limba străina sunt la dispoziția celor care vor sa călătorească cu clasa.

    Ce mi-a plăcut în mod deosebit a fost modalitatea lor de a tine legătura cu tine. Sunt relativ obișnuita ca oamenii sa “uite” de termene, întâlniri sau promisiuni și tocmai de aceea am fost extrem de plăcut surprinsa de felul în care înțeleg ei sa comunice cu un client. De la sistemul de rezervare clar și deschis pana la emailurile pe care le primești și ajungând la locul exact unde ești așteptat de șofer cu o plăcuta cu numele tău, totul tine de profesionalism și de respect pentru client. Ar trebui sa fie ceva curent și sa nu te mire un asemenea lucru dar din păcate în lumea de azi un asemenea comportament e destul de rar.

drumul de la aeroportPentru ploaia care ne-a întâmpinat în București, Bucharest By Car a fost umbrela stilata de care aveam nevoie. Asa am putut merge prin ploaie cu un Mercedes, alături de un conducător auto plin de tact. Nu-mi plac oamenii care cred ca vrei sa vorbești despre locul de unde vii sau locul unde pleci. Îmi plac cei care știu sa își facă treaba cu pricepere. Am toată aprecierea pentru munca pe care o depun și respect faptul ca iți oferă intimitatea ta.

     Nu pot spune ca sunt cei mai buni din București, nu pot spune ca sunt singurii din București sau ca sunt cele mai frumoase mașini din București ( cu toate ca sunt Mercedesuri noi ) . Poate sunt și  alții, poate au mai mult, mașini mai mari, mai frumoase…nu știu…dar pot spune ca eu personal am fost mai mult decât mulțumita de serviciile lor și ca de acum înainte a merge la aeroport a trecut de faza “cheamă un taxi” și a ajuns la mult mai interesanta faza “Fa și tu comanda la Bucharest By Car“.

Alegerea Bucharest By Car nu tine de preț. Tine de respectul tău pentru calitate și pentru confortul tău. Nu este un lucru epatant ci pur și simplu direcția spre care se îndreaptă inevitabil oamenii de succes. Eu i-am ales. Tu ești un om de succes?

A.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *