FlixBus se extinde în Romania

FlixBus se extinde în România și lansează noi rute în vestul țării.

Mai multe călătorii accesibile și sustenabile în România

FlixBus oferă conexiuni directe din București spre 15 țări din Europa. Obiectul principal al operatorului de transport de distanțe lungi este să conecteze cât mai multe regiuni mici și mijlocii la rețeaua europeană. Introducerea unor noi curse directe este încă un pas important pentru a oferi gamă mai largă de călătorii accesibile și sustenabile unui număr cât mai mare de pasageri români.

Rețeaua FlixBus continuă să se extindă în România și lansează noi rute în vestul țării. FlixBus anunță o nouă etapă de extindere a rețelei verzi din România și lansează noi curse din zona de vest a țării spre Praga, Salzburg, Rosenheim și München. Noile curse încep din 11 aprilie, dar pasageri își pot planifica deja călătoriile în aceste orașe, biletele fiind disponibile.

Locuitorii din Timișoara vor avea la dispoziție curse directe spre Praga. Astfel, pentru Timișoara, Praga devine cea de a treia capitală Europeană cu o conexiune FlixBus directă alături de Viena și Budapesta. Pasagerii din regiunea de vest a țării vor avea la dispoziție 5 curse pe săptămână pentru a călători direct spre Praga. De asemenea din 11 aprilie, vor fi introduse noi curse directe de noapte spre München, Salzburg și Rosenheim. Autocarele FlixBus vor opera 5 curse directe din vestul țării spre Salzburg, Rosenheim și München, săptămânal

Tot din 11 aprilie, operatorul cu cea mai mare rețea de autocare pe distanțe lungi din Europa va introduce o cursă de noapte directă spre München. Cursa va fi disponibilă pentru locuitorii din Lugoj, Arad și Timișoara. FlixBus operează deja o cursă spre München cu plecare insa din București. Acum, și mai mulți pasageri români vor putea călători direct spre Austria și Germania.

flix bus

 

Din Arad deja se poate călători direct cu autocarele FlixBus spre orașe din Germania (cum ar fi Berlin, Frankfurt, Dortmund, Hamburg), Belgia (Bruxelles, Antwerp, Charleroi), Olanda (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht), Franța (Strasbourg, Bordeaux sau Marsilia) și Italia (Milano, Veneția sau Genova).

Suntem încântați să lansăm rute noi FlixBus din vestul României. Anul trecut, în sezonul de vară, Austria și Germania s-au numărat printre destinațiile favorite ale românilor. Extinderea rețelei FlixBus reflectă interesul crescut al pasagerilor pentru a aceste destinații”,a declarat Laszlo Arany, Managing Director Regional FlixBus.

Biletele pentru noile curse se pot achiziționa de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere. FlixBus colaborează cu parteneri locali ce oferă bilete în peste 1.600 de puncte de vânzare în România.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?