EVENIMENTE

Liberty Parade 2015

Next level pentru Liberty Parade în 2015: TRANSFORMAREA

    Pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, se întâmplă show-ul după care nimic nu va mai fi la fel în muzica dance: Liberty Parade 2015! În 2015, cel mai mare show al muzicii dance din România, Liberty Parade,  provoacă spectatorii și DJ-ii la trecerea la un nou nivel al performanțelor în muzica electronică.

[youtube]https://youtu.be/0JvRJFY80Iw[/youtube]

   Liberty Parade 2015: TRANSFORMAREA este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase între muzica electronică și cea live, care va duce spectacolul de lumini și de sunet dincolo de orice a fost trăit sau imaginat în România până în prezent. Ca și în anii precedenți, parada camioanelor Liberty Parade începe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul staţiunilor începând de la Olimp, într-o caravana a energiei, a costumelor pline de culoare și a oamenilor lipsiti de griji şi de complexe.

Liberty-Parade-2015

   Peste 70.000 de tineri sunt aşteptați să participe la ceea ce înseamnă trecerea la noul nivel în distracțiile pe plajă, o manifestare a spiritului liber , într-un maraton de peste 12 ore de muzică dance, fiecare dintre ei  dovedind, ca și în anii precedenți, că se pot transforma (coafuri, make-up, costume) în cei mai spectaculosi iubitori de muzică dance.

Intrarea este liberă, este permis accesul doar al celor peste 18 ani!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *