Jose Feliciano se destainuie

Din nou in Romania  – Jose Feliciano

         Aflat in Bucuresti pentru concertul de la Sala Palatului, din data de 16 martie, Jose Feliciano s-a destainuit jurnalistilor, adresandu-se fanilor. Am avut placuta surpriza de a descoperi o persoana calda si amuzanta ce trece cu usurinta de faptul ca a fi nevazator poate fi considerat uneori poate un handicap…Un om placut, cald care raspunde  chiar si intrebarilor mai putin placute. Dupa experienta pe care a avut-o la primul concert in Romania, in timpurile cand tara noastra se afla in spatele cortinei de fier a raspuns cu sinceritate unor intrebari puse de jurnalisti. Am aflat astfel despre faptul ca in acel moment, o melodie celebra si extrem de cunoscuta a lui Jose  nu a fost permisa in concert deoarece versurile erau despre Iisus – Come down Jesus. Trist si de neimaginat in vremurile noastre dar normal in acele timpuri. Cu siguranta insa vom auzi aceasta piesa maine seara! Revenind la amintirile de la acel concert de acum 41 de ani, Jose a vorbit despre surprizele placute gasite in Romania, despre faptul ca tara noastra s-a schimbat enorm si a subliniat ca vom recupera decalajul existent in acest moment doar prin educatia copiilor si lideri care sa conduca tara corect. Multe din amintirile de la acel concert raman insa private pentru artist din motive nu greu de inteles.

     Al treilea copil dintr-o familie cu 12 copii, dintre care 11 baieti, nascut in Puerto Rico, a inceput sa cante de mic la o chitara, primita in dar de la un prieten al tatalui sau dar acum canta la mult mai multe printre care chiar si balalaika ruseasca. Intalnirea cu chitara a fost o intalnire ce trebuia sa se produca undeva in viata si i-a croit un drum, dandu-i sens vietii. Si-a exprimat chiar dorinta de invata sa cante la un instrument romanesc si suntem convinsi ca daca o sa incerce o sa si reuseasca. Artistul ne-a transmis si noutatea albumului pregatit sa iasa pe piata muzicala si deasemenea dorinta de a incanta in continuare fanii din toata lumea prin concertele sale. Un artist care uita de fani se pierde – aceasta este conceptia lui Jose Feliciano, artistul complet. Daca va intrebati ce piese vor fi pe viitorul album va vom spune despre surpriza pregatita. Ca de fiecare data Jose surprinde si va canta piese de Mozart la chitara! Neasteptat si deosebit! Un admirator al formatiei Led Zepellin, vechea garda a muzicii rock, Jose a avut de-a lungul timpului nenumarate colaborari cu diversi alti mari artisti, fiindu-i chiar atribuita o piesa a formatiei The Doors – Light my fire, melodie pe care insa Jose doar a cantat-o in stilul propriu. Asta inseamna influenta unui nume celebru…Ne-a povestit si despre copii dansului, cei doi baieti fiind la randul lor muzicieni, fata fiind singura ce nu a apucat aceasta cale artistica. La conferinta a participat si cantautorul George Nicolescu, acesta schimband cateva cuvinte cu Jose ba chiar cantand pentru cateva clipe accapella melodia Che sara fiind aplaudat de catre artist.

Urmeaza un concert deosebit, urmeaza o seara deosebita, o sala plina si melodii celebre interpretate de un artist special. Nu il ratati! Bilete inca se gasesc la eventim.ro.

Va asteptam cu drag sa ne bucuram de un show deosebit!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?