FILME

JOHN WICK: Capitolul 4

JOHN WICK: Capitolul 4 și Keanu Reeves  în cinematografe

John Wick cu cel de-al patrulea capitol incheie o saga a unui antierou legendar. Intr-un fim unde mor mai greu dar mai multi asasini ca oricand, rasturnarile de situatie sunt atat de dese incat nu reazlizezi cand trec cele peste trei ore de film. Exagerat, de multe ori ca un joc video, dar plin de suspans, filmul calatoreste prin Osaka, Berlin, Paris si New York, fiecare oras aducandu-si propria tema. Este interesant cum intr-un film plin de impuscaturi, exista totusi foarte multe lectii despre viata, prietenie, onoare si curaj. O nouă zi se ivește în lumea lui John Wick: reguli noi, idei noi și management nou.

Wick descoperă calea pentru a învinge Înaltul Consiliu format din doisprezece lorzi ai crimei care guvernează cele mai puternice organizații din lumea interlopă și află că s-a pus o recompensă pe capul său de mai multe milioane de dolari. Dar înainte ca el să-și poată câștiga libertatea, trebuie să se confrunte cu Marchizul, un nou inamic ce are alianțe puternice pe întreg globul, transformând vechi prieteni în inamici de moarte.Dar acum, indiferent dacă va câștiga sau va pierde, Wick are o cale de ieșire: să îl provoace pe Marchiz la o luptă în doi.

Consacrații actori revin în rolurile îndrăgite din filmul ce a electrizat publicul din întreaga lume: Laurence Fishburne, în rolul Regele Tenebrelor, șeful unei rețele de informații subterane; Ian McShane, în rolul lui Winston, proprietarul hotelului New York Continental, care este frecventat de cei mai periculoși ucigași din lume și Lance Reddick, în rolul lui Charon, angajatul loial al hotelului.

Distribuției i se alătură superstarul artelor marțiale, Donnie Yen (seria Ip Man; Rogue One: A Star Wars Story), în rolul lui Caine, prietenul de încredere al lui Wick; Bill Skarsgård (Clovnul Pennywise din filmele IT) în rolul Marchizului; starul filmelor de arte marțiale Hiroyuki Sanada (Bullet Train, Army of the Dead), ca Shimazu, un alt prieten al lui Wick și proprietarul hotelului Osaka Continental; Shamier Anderson ca Urmăritorul, care îl vânează pe Wick; Rina Sawayama, în rolul lui Akira, fiica lui Shimazu și concierge la Osaka Continental și starul artelor marțiale Scott Adkins în rolul lui Killa, un ucigaș al cărei țintă principal devine John Wick.

John Wick: Capitolul 4 este regizat de Chad Stahelski după un scenariu realizat de Shay Hatten și Michael Finch, bazat pe personaje create de Derek Kolstad. Filmul este produs de Basil Iwanyk, Erica Lee, Chad Stahelski, avându-i ca producători executivi pe Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch și Michael Paseorne.

O producție Lionsgate, John Wick: Capitolul 4 este distribuit de Vertical Entertainment și poate fi vizionat din 31 martie în cinematografele din România.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.