EVENIMENTE

David Garret la Arenele Romane

Pe 18 august David Garret vine in Bucuresti

Celebrul violonist David Garrett, recunoscut pentru talentul și originalitatea sa, se pregătește să revină la București pe 18 august 2023, pentru un concert extraordinar ce face parte din prestigiosul său turneu intitulat “Iconic Tour 2023”. Acest nou spectacol impresionant își propune să aducă în fața publicului un omagiu adus marilor violoniști din epoca de aur, fiind o adevărată bucurie pentru iubitorii muzicii clasice.

David Garrett Arenele Romane august

După succesul remarcabil al turneului său precedent, “Alive-My Soundtrack”, David Garrett a dorit să surprindă din nou audiența cu o nouă și captivantă formulă concertistică prin “Iconic Tour 2023”. Recent, a lansat și albumul “Iconic”, care a fost întâmpinat cu entuziasm de către fani și de către criticii muzicali.

Această nouă producție a lui David Garrett a demonstrat a fi o alegere inspirată, deoarece multe dintre concertele anunțate au fost deja vândute în totalitate. Un aspect inedit al acestui turneu este apariția unui trio pe scenă, alături de violonistul virtuoz. Alături de David Garrett, vor fi prezenți Franck van der Heijden la chitară și Rogier van Wegberg la bass, o combinație muzicală impresionantă ce va încânta publicul.

 

Repertoriul pregătit pentru “Iconic Tour 2023” reprezintă o evocare și un omagiu adus marilor maeștri ai viorii din trecut, precum Arthur Grumiaux, Yehudi Menuhin, Zino Francescatti, Jascha Heifetz sau Fritz Kreisler. Alegerea pieselor muzicale a fost făcută cu migală, multe dintre ele fiind sursă de inspirație și dezvăluindu-se ca adevărate revelații în copilăria și adolescența lui David Garrett, care avea să devină un virtuoz de excepție.

“Iconic Tour 2023” îi aduce pe David Garrett în fața publicului său din diverse țări precum Germania, Austria, Elveția, Luxemburg, Danemarca, Italia, Polonia, Turcia, Georgia și, desigur, România. Acesta este un moment special pentru admiratorii din țările menționate, care vor avea ocazia să se bucure de prezența acestui talentat artist. Cu toate acestea, turneul nu se oprește aici, având în plan extinderea sa în țări precum China sau Australia, ceea ce demonstrează impactul global al muzicii lui David Garrett.

Cu carismă și pasiune pentru muzică, David Garrett continuă să încânte și să impresioneze audiențele din întreaga lume, iar concertul său din București promite să fie o experiență muzicală de neuitat, plină de emoție și virtuozitate.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.