Ingerii lui Charlie din nou in cinematografe

Îngerii Lui Charlie  din nou in cinematografe

Columbia Pictures prezintă în colaborare cu Perfect World Pictures şi 2.0 Entertainment, o producţie Brownstone / 2.0 Entertainment / Cantillon Company, filmul lui Elizabeth Banks, Charlie’s Angels/Îngerii lui Charlie.

Regizoarea Elizabeth Banks se află la cârma producţiei în care îşi ia zborul o nouă generaţie de îngeri neînfricaţi ai lui Charlie. În viziunea îndrăzneaţă a lui Banks,  Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska sunt cei trei îngeri care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenţie de securitate şi investigaţii s-a extins în toată lumea. Având cele mai deştepte, curajoase şi pregătite tinere, echipele de Îngeri din toată lumea, conduse de mai mulţi Bosley, se ocupă acum de cele mai dure misiuni de pretutindeni. Scenariul a fost scris de Elizabeth Banks după o povestire de Evan Spiliotopoulos şi David Auburn.

Rolurile principale sunt interpretate de Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Sam Claflin, Noah Centineo şi Patrick Stewart.  Regia îi aparţine lui Elizabeth Banks.  Producătorii sunt Doug Belgrad, Elizabeth Cantillon, Max Handelman şi Elizabeth Banks.  Scenariul este semnat de Elizabeth Banks.  Povestirea le aparţine lui Evan Spiliotopoulos şi lui David Auburn.  Producătorii executivi sunt Matthew Hirsch, Leonard Goldberg, Drew Barrymore şi Nancy Juvonen.  Directorul de imagine este Bill Pope, ASC.  Scenografia a fost realizată de Aaron Haye.  Montajul a fost executat de Alan Baumgarten, ACE.  Costumele sunt creaţia lui Kym Barrett.  Muzica îi aparţine lui Brian Tyler, iar mixajele muzicale lui Julianne Jordan şi Julia Michels.

În industria cinematografică se produc foarte puţine filme cu  personaje principale interpretate de femei. Mi s-a părut că Charlie’s Angels este un mod de a spune o poveste cu mai multe personaje feminine  — trei femei puternice, care pun agenţia pe primul loc în viaţă şi care sunt forţa motrice dindărătul povestirii,” susţine Elizabeth Banks, care conduce ultima versiune a vestitei francize. Pentru actriţă/co-scenaristă/regizor/producător, “Aceste personaje sunt nişte femei care lucrează într-o  lume a bărbaţilor, trebuind să-şi găsească singure calea. N-aţi mai văzut femei care să se bată atât de bine în alte genuri cinematografice – rolul lor de aici este revoluţionar. Ele chiar reprezintă şi se luptă pentru ceva.

 

În afară de responsabilităţile regizorale, Banks şi-a asumat şi răspunderea de a scrie scenariul. Pentru a moderniza povestirea, ea s-a întors la origini. La 22 septembrie 1976, Charlie’s Angels/Îngerii lui Charlie  s-au lansat la ABC în America. Show-ul creat de Ivan Goff şi Ben Roberts şi produs de Aaron Spelling şi Leonard Goldberg, prezenta aventurile a trei fete, care lucrau pentru o agenţie privată de detectivi, The Townsend Agency, condusă şi finanţată de un misterios milionar, Charlie, a cărui identitate nu a fost dezvăluită niciodată.

Primul episod a constituit un succes extraordinar, astfel încât serialul a ajuns la o lungime de 5 sezoane şi 110 episoade, dând naştere şi la două filme artistice reuşite.

“Elizabeth a vrut să preia mitologia îngerilor,” susţine Handelman. “Ideea era că acesta era un nou capitol din mitologia Agenţiei Charles Townsend şi a îngerilor lui Charlie. Povestea trebuia să meargă mai departe.” Legătura cu trecutul e un punct important.

Elementul de bază al acestui film este acela că este bine conectat la realitate, afirmă Banks. “El este despre femei adevărate, care fac lucruri extraordinare. În jurul meu văd o mulţime de femei extraordinare iar în film chiar despre ele e vorba – eroismul de fiecare zi al femeilor care se încred în alte femei şi le susţin să reuşească în viaţă.” În acelaşi timp, filmul este tot Îngerii lui Charlie: e plin de acţiune şi de bătăi, pe care fanii au ajuns să le adore. “Vroiam să fac un film care să nu fie prea serios,” exclamă ea. “Cred că umorul din film este cel mai important aspect al Îngerilor lui Charlie. Vrem să ne asigurăm că spectatorii se amuză pe tot parcursul vizionării lui.”

Îngerii lui Charlie din secolul XXI (şi actualii Bosley)

Pe măsură ce îngerii au evoluat, s-au complicat şi misiunile lor. În acest film o întâlnim pe Elena Houghlin (Naomi Scott), un om de ştiinţă renumit şi inginerul care a creat Calisto, o sursă de energie sustenabilă menită să revoluţioneze alimentarea cu energie. Atunci când şefii ei o grăbesc să-şi arunce pe piaţă invenţia, ea îi avertizează că sistemul creat de ea are o hibă: dacă-l dai pe mâini nepotrivite, el poate fi transformat într-o armă mortală. Din păcate, chiar şefii ei s-au dovedit a fi “mâinile nepotrivite”, aşa că Elena s-a adresat Agenţiei Townsend cerând ajutor. O poveste foarte contemporană, demnă de îngerii secolului XXI. Iar această luptă pentru justiţie a Elenei declanşează o cursă în jurul lumii pentru a recupera invenţia Elenei înainte ca ea să provoace daune irecuperabile.

Oricât de puternice ar fi, Îngerii n-ar putea fi o echipă unită fără Bosley al lor—releul de legătură dintre cele trei fete şi misteriosul lor angajator, Charlie. În faza actuală, când Agenţia Townsend s-a globalizat, Bosley a devenit un fel de funcţie. Echipele de îngeri au fiecare câte un Bosley, în fiecare dintre oraşele lumii. Când le întâlnim pentru prima dată pe Sabina şi Jane, îl cunoaştem şi pe primul John Bosley, interpretat de Sir Patrick Stewart, care reprezintă simbolul clasic al acestui persona

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.