euautopiese ne-a adus acasa de la mare

Comoditatea unui magazin online ca euautopiese

Spun comoditatea euautopiese pentru ca, in secolul XXI , probabil cea mai smart facilitate data de timpuri este posibilitatea de a comanda orice de pe net. De la mancare de catei la piese de schimb auto ce iti vin exact acolo unde ai nevoie de ele. In vara asta un drum facut spre litoral ne-a adus pe langa bucuria revederii marii si o problema mecanica la masina. Si daca pe vremuri, puteai lega cu sarma din portbagaj orice aveai nevoie la batrana Dacie, astazi este aproape imposibil sa rezolvi mai mult de o pana de cauciuc. Deci ce faci daca ramai in pana pe autostrada?

Automobilele noi vin odata cu modernitatea si cu imposibilitatea de a schimba ceva sau de a repara ceva in cazul nefericit in care se strica.

euautopiese.ro

O pompa de benzina a fost problema care ne-a lasat undeva aproape de  Cernavoda pe A2 trasi pe dreapta. In cazul nefericit in care patesti asa ceva, singura posibilitate este sa fii urcat pe o platforma si (mergeti in cel mai apropiat oras ) si dus la un service ca sa iti repare cineva calificat masina si sa poti ajunge acasa. Partea mai putin buna este ca indiferent unde ajungi, daca nu este un oras mare, daca nu este in timpul saptamanii la o ora de program, nu o sa gasesti piesa de care ai nevoie. De fapt o gasesti dar o gasesti doar pe net!

 

Exact asta am facut si noi. Cocotati sus pe o platforma am fost lasati sa ne descurcam in curtea unui service din marginea orasului. De unde pompa de benzina la oamenii aia? Pai asa cum am spus de la euautopiese.ro. Dintr-un milion de piese este evident ca am gasit si ceea ce ne trebuia noua. Comanda pe site, plata online, livrare intr-un timp extrem de scurt, demontat pompa veche, montat pompa noua, pornit masina…plecat spre casa. Am uitat. Plata platforma, plata service dar na, asta e…

Stau si ma gandesc daca acum 100-120 de ani, cei care conduceau acele automobile simple isi imaginau ca in viitor, un gadget mic ce poate fi purtat in buzunar iti va da posibilitatea sa cumperi  piese auto de la un magazin care exista virtual. Imi imaginez cum le reparau pe vremuri si ce drum am parcurs intre acele vremuri si euautopiese.ro.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.