SERVICII

Policlinica THE LIGHT Bucuresti

Policlinica THE LIGHT Bucuresti – parte din reteaua de sanatate Regina Maria

 

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA inaugurează Policlinica THE LIGHT, cea mai mare policlinică privată de pediatrie din București, care cuprinde și cea de-a patra locație a Rețelei Kinetic Sport & Medicine. Centrul medical, cu sediul în clădirea de birouri THE LIGHT ONE din vestul capitalei, este unic prin specificul multidisciplinar și complexitatea serviciilor oferite atât copiilor, cât și adulților.

Regina Maria_receptie
Regina Maria receptie

”Policlinica THE LIGHT este cea mai mare unitate pediatrică din București și va reprezenta un nou reper de calitate în această specialitate medicală, deschizându-și porțile nu doar pentru pacienții din vecinătate, ci pentru toți bucureștenii. Anul viitor vom extinde serviciile din cadrul policlinicii cu inaugurarea Centrului de Imagistică, preocupându-ne constant să răspundem nevoilor pacienților noștri și să oferim într-un singur loc o gamă cât mai extinsă de servicii conexe specialității principale.”, a declarat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Policlinica Opera Center, într-o formulă extinsă, devine noua policlinică THE LIGHT, care cuprinde și Clinica Kinetic Sport & Medicine. Noua locație a Rețelei de sănătate REGINA MARIA are o suprafață totală de aproximativ 2.000 mp.

Policlinica THE LIGHT dispune de 19 cabinete pentru consultații, dintre care 15 pentru copii și 4 pentru adulți, 6 cabinete destinate tratamentelor, vaccinărilor, alăptatului și investigațiilor, 2 spații de joacă pentru copii și un spațiu pentru parcare cărucioare, o zonă de lounge pentru adulți, o sală de conferințe destinată ședințelor medicale și workshop-urilor cu părinții.

Noua policlinică oferă servicii complexe și integrate pentru toate specialitățile pediatrice, dar și pentru pacienți adulți și preia ștafeta misiunii operatorului de a se extinde în vestul orașului, unde funcționează în prezent Policlinica Lujerului și Policlinica Cotroceni. Unitatea medicală vine în întâmpinarea companiilor din zonă, care accesează serviciile rețelei de sănătate REGINA MARIA sau care vor beneficia de acestea pe viitor.

Policlinica THE LIGHT vine cu un concept nou, baby care, și devine centru de referință la recoltarea pentru copii. Continuă astfel activitatea Rețelei de sănătate REGINA MARIA prin pediatria express și este dotată cu spirometrii care permit explorarea funcției pulmonare prin determinarea rezistenței oscilatorii (ROS) a copiilor.

 

După 8 ani de la lansarea conceptului, având clinici deschise în București, Cluj și Iași, Kinetic Sports & Medicine, parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA, deschide a patra clinica și al doilea punct de lucru în București,  în clădirea de birouri THE LIGHT ONE. Clinica pune la dispoziția pacienților 2 cabinete pentru consultații, 11 cabinete de fizioterapie și terapie manuală, servicii de biomecanică și 2 săli de kinetoterapie pentru adulți și copii.

Kinetic Sport & Medicine oferă servicii de kinetoterapie și fizioterapie la cele mai înalte standarde din România. În ultimii 8 ani, peste 23.000 de pacienți au trecut pragul clinicilor, dintre care sportivi de performanță precum Simona Halep si Horia Tecău, ce au beneficiat cu succes de tratamente de recuperare sportivă și medicală printr-o serie de terapii și tehnici eficiente care sunt practicate la nivel internațional.

Modelul de lucru progresiv, ce începe cu un consult amănunțit înainte de stabilirea programului de recuperare sau refacere medicală, este caracteristica principală a clinicilor Kinetic Sport & Medicine, acest lucru asigurând un protocol extrem de eficient pentru recuperarea pe termen mediu și lung a pacienților.

 

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.